{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maya fleur eghjort

24.073 visninger | Oprettet:

Hej alle sammen :)

jamen nu får i lige fjæs på mig os, da jeg jo ikke BARE er en ride pige :) jeg gider ikke sættes i boks, so here i am. Jeg er ikke den pige der tænker på at få mest opmærksomhed af fyrene, men der er intet federe i mine øjne at skille sig ud pga ens fede tøjstil eller lign, så ja prøver helt klart at være mig selv, tager sin tid at komme ud af den "dulle stil" jeg så glædeligt var blevet vant til , men jeg syntes det kommer stille og roligt :) Jeg er perfektionist, ja jeg bruger timer på bare at ligger mascaren, men ved i hvad, det er jeg tilfreds nok med når man så får fra massøren "dine øjenvipper er som dem man ser i reklamerne, dem alle vil have" . jo tak så er jeg sku ligeglad med om i syntes det er lang tid, if you get it xD dooh! - gør i sikkert ikke. Alt skal være perfekt på mig i mine øjne, og gør tit at jeg kommer til at se grim ud, men det sådan jeg lærer :)

Jeg er en meget ærlig pige, og i mine øjne moden :) jeg har været meget igennem der gør at jeg kan tænke mere abstrakt end dem i min alder, som om min hjerne er nået længere i dens udvikling (geak maya..) men jeg syntes det er fedt, jeg kan tage alt med oprejst pande og tænke tre træk fremad :) jamen så god er jeg jo. haha. Ej men det er min mening jo :) folk mener i de flestes øjne at jeg er en smule mærkelig, meget ærlig , snaksalig , genert, og så en der bare er mig selv. Og de egenskaber kan jeg egentlig meget godt lide :) jeg syntes det har skabt en balance NÅR JEG ER I GODT HUMØR :-) høhø

lyder jeg selvglad nu :D ?? håber jeg ikke. tror bare tit man har brug for at skrive ens gode egenskaber ned, for hvis i bedte om det, kunne jeg komme med en liste der var 100 gange så lang om de ting jeg hader om mig selv :-)

JEG ER TEMPRAMENTFULD! SÅ PAS PÅ!!

og så er jeg jo os lige ejer til vito . ham må vi ej glemme :-)

Vitos World.dk
Kvinde | 23 år | Oprettet: 17. nov 2006


Kommentér på:
Maya fleur eghjort