{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Drudgaards Zafi Z [Tidl. hest] 2009

3.339 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ES
ES
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. mar 2008


Dansk Varmblod Drudgaards Zafi Z

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca. 120 stg
Temperament
Han er hingst, og han er føl. Skal sættes på plads, men super frisk ellers. Stædig. Nysgerrig. Charmerende :'D
Gangarter
Skridt: Han har aldrig vidst sit skridt ordentligt som sådan. Men ser ud til at være rigtig fin.
Trav: Den bliver kun bedre og bedre for hver dag. Var rigtig dårlig i starten.
Galop: Super galop. Langt over middel.

Stævner
Ingen.
Stamtavle
F: Blue Hors Zack
M: Drudgaards Ginger
FF: Rousseau
FM: Orona
MF: Blue Hors Don Schufro
MM: Godthaabs Grif

Køn
Hingst
Bemærkninger
Født: 22. juni 2009 08:32
Vrinskede første gang: 08:49
Stop op første gang: 09:05
Drak første gang: 09:20

Hans mor Ginger havde fået folingsalarm på, men v havde ikke indstillet den ordentligt. Så det var den gamle hoppe Grafitti der advarede os om at det nu skulle det ske. Følmor stod op, da hun fik ham så han fik ikke den sidste liter blod som han skulle have. Ved en ellevetiden kom dyrlægen så og gav alle de sprøjter han skulle have for at have bedre chancer for at overleve. Det tog noget tid før han kom på benene. Følmor nappede i hans ben, og lagde sin forhov på hans mace for at få ham op men det lykkedes ham ikke. Vi var tre mennesker der fik ham, men han kunne ikke holde sig på benene. Efter noget tid gik vi så ind, og da vi kom ud igen stod han op. Nu var problemet så han ikke kunne finde madmaskinen. Vi fik vist ham nogenlunde hvor den var. Man kan tvinge en hest hen til vandtruget, men man kan ikke tvinge den til at drikke. Efter noget tid drak han dog så. Vi lukkede følmor på fold uden føl to dage i træk, så hun lige kunne blive tømt bagi. På dag to kom han så ud med følmor. Han lå ikke så meget ned i starten hvilket irriterede mig, men nu ligger han ned og kan uden problemer komme op igen også videre.

Vi havde mange overvejelser om hvad han skulle hedde. Zar, Zlatan, Zeus, Zidane, Zarko, Zion, Ziarn Zalban, Alban Z og mange flere. Vi overvejede ikke rigtig hoppenavne, da vi som bestilt vidste vi fik et hingsteføl. Vi blev enige om han så skulle hedde Drudgaards Zafi Z. Zafi betyder det rene på syd afrikansk.. Eller arabisk.. Det kan jeg ikke huske. Så Altså Drudgaards Det Rene Z (:

Han er nu gået hen og blevet typisk frækt hingsteføl der skal til at sættes på plads med det samme. Han vil gerne se verden, men det må han ikke helt for følmor endnu. Han elsker at blive kløet under den korte man, på benene eller ved halen, og kan stå i timevis uden at sige noget til det. Og hvis ikke vi klør ham, stiller han da bare selv rø'ven til os, og gnubber sig op af os. Og jeg kan virkelig ikke blive sur på ham, når han kigger uskyldigt på mig, og fortæller han mangler kærlighed XD Hans hoved er stadig for lille til han kan passe vores grimer, men han har gået tur engang hvilket gik over alle forventninger.

Han vrinsker altid efter en når man går fra folden eller stalden, og når det bliver fodret. Jeg har ikke set ham spise græs eller prøvet på det, så lige pt. Lever han bare af mors mælk.

Det eneste som sådan jeg lige mangler ved Zaffe er at han ikke helt er 'Her kommer jeg' typen. Men alt andet ved ham synes jeg er perfekt (:
Han kan virkelig få mig til at smile, selvom han bider mig i røven når vi renser hove eller andet.
Han har hans helt egen charme, utrolig lærenem, og SÅ fantastisk. Hvis bare jeg kunne beholde ham for evigt (: <'3

****************
Zaffe er desværre ikke længere min hest.
Derfor kommer der nok heller ikke bedre billeder. Desværre.. Jeg har minderne i hovedet (:
***************
Kommentér på:
Dansk Varmblod Drudgaards Zafi Z
Annonce