{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Fina [Himmelhest] 1995

3.648 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Louise Tversted*
Kvinde | 20 år | Oprettet: 16. okt 2008


Dansk Varmblod Fina

Fødselsår:
1995
Højde:
Fina har en dejlig højde på 1.63 cm (:
Temperament
Fina er ikke rigtig til at blive klog på, angående hendes temperament.. ;) Nogen dage er hun er rigtig nusse hovede og andre dage er hun "djævlen" selv ;) - Men hun har et fantastisk temp. og selv min lille søster på 10 år kan håndtere hende (:
Hun er den mest nussesyge hest jeg kender!
Gangarter
Hun har en rigtig fed gang, en rigtig gangmaskine! Hvis man slipper hende løs på banen kommer hun rigtig op med både hale og hove i alle gangarter (:
Hendes trav og galop er rigtig dejlig - man kan nemt sidde på hende i alle gangarter, da hun har en meget flydende gang :)
Stævner
Mange med tidligere ejer, men ikke mens vi har haft hende :)
Hun har startet M og S klasser.
Stamtavle
Ja, det har hun, og en meget fin en af slagsen! :)

Far: Vemmetofte Rainman
Farfar: Rambo - Danmarks dyreste hingst indtil videre!

Mor: Fina Dyne
Køn
Hun er den dejligste hoppe, men tror til tider hun er hingst :p
Bemærkninger
Hun er kåret i DV, men har dog mest fuldblod i sig. Hvilket godt kan mærkes.. :p

Fina er en hest med en fantastisk personlighed og hovedet det rette sted!
Hun har med tidligere ejer startet store stævner, og hun er den sygeste gangmaskine! Hun kan både schenkelvigning, piaff, passage, fri trav o.s.v.. Hun er en stjerne!
Efter vi købte hende, er hun godt nok blevet sat lidt på pause. Nu bliver kun brugt til lidt hyggeridning og skovtur, da jeg er den eneste der har mulighed for at starte på hende, og min interesse for stævner er ikke den heelt store. Men hun er satme en dygtig hest, og hun reagerer på de mindste signaler, både ved schenklerne og ved tøjlen. Der skal ingenting til før hun samler sig.
Hver gang der kommer en ny rytter op op hende, har hun det med at prøve dem ret så meget af. Så skal hun lige en tur ned med nakken og vide hvem der bestemmer, og så bliver hun samarbejdsvillig. Fina er den type hest der mærker ALT! Det vil sige, at hvis man går med hende og man selv er nervøs, så smitter det lynhurtigt at på hende, og så går hun og tripper og ter' sig lidt. Hun er halv fuldblod, så hun kan godt komme lidt højt op i temperament, og så er det ikke altid lige sjovt at gå med hende. Men det er meget sjældent hun opfører sig sådan, for det meste er hun en rigtig omgængelig hest. Eftersom hun har startet mange stævner og sådan, så er hun meget cool overfor nye ting. Både på tur og i stalden.
Vi har haft hende til hingst ved 3 forskellige hingste, desværre uden held.. Den første var en lækker privateget skimmel, den anden var en hingst fra Stutteri Godthaab, Underworld xx, en stor, mega lækker hingst, og den sidste er en lille pintohingst vi selv har. Desværre kom hun ikke ifol nogle af gangene, men hun har da haft 2 føl før, det lykkedes bare ikke for os.

I skoven er Fina den fedeste at ríde på! Som sagt er hun halv fuldblod, og det skal da udnyttes! Når hun får lov til at galopere alt hvad hun kan, så går det satme stærkt, det er så sjovt! :)

Det var vist alt om dejlige Fina! Smid gerne en kommentar og en bedømmelse før I går ;)

Fina er nu solgt til en sød familie på Lolland, som vil tage sig rigtig godt af hende! I 6 år har vi nu haft fornøjelsen af dejlige Fina, og jeg kommer sådan til at savne hende! - Men hun får det godt!
- Jeg elsker dig, min pige! <3


Kommentér på:
Dansk Varmblod Fina