{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Musse [Himmelhest] 1994

2.092 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene Falck
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. nov 2009


Fjordhest Musse

Fødselsår:
1994
Højde:
Musse er 1.51 :) så en meget lille hest (:
Temperament
Hun har et godt temperament. Men hun kan godt virke lidt stædig. og hun kan godt blive lidt nervøs for nogen ting, men så skal hun bare lige vænnes til dem. hun har et dejligt temperament, når man først har lært hende at kende.
Gangarter
Musse har nogen superdejlige gangarter. Hendes er rigtig god, den er hverken for langsom eller for hurtig, den er lige tilpas. Hendes trav er enten meget hurtig eller meget langsom hvis man ikke lige er lidt efter hende. Hendes galop er utrolig dejlig og sidde i, og har et dejligt tempo, men kan dog godt være med et par bukspring en gang i mellem ;)
Stævner
13 feburar - Fastelavn - Spring - Bom - fejlfri :)
13 feburar - Fastelavn - Spring - 20 cm - 4 fejl :)
27 feburar - D-stævne - Dressur - LD2 - 61,10% :)
28 feburar - Kvalifikationsrunde - Kvadrilje - 1 plads :)
10 april - Kvalifikationsrunde - Kvadrilje - 1 plads :)
6 juni - Udv. stævne - MLR - Dressur - LD1 - 52,6 % :)
6 juni - Udv. stævne - MLR - Dressur - LD2 - 59,4 % :)
25-26-27 juni - landfinalerne - kvadrille - 3 plads :)
3 oktober - springtræning - 20 cm - nedrivning :)
3 oktober - springtræning - 30 cm - fejlfri :)
15 oktober - dressurtræning - LD2 - 63,33% - 2 plads :)
15 oktober - dressurtræning - LC1 - 55,83% - uplaceret :)
Stamtavle
Den har jeg ikke, og ved ikke om hun har en, men hvis hun har, har ejeren Ingrid Nielsen den :)
Køn
Musse er en hidsig hoppe ;)
Bemærkninger
Musse Musse Musse ? :) hvad kan jeg dog sige om dig ? :). du er en dejlig hoppe, som jeg er glad for at Ditte og jeg startede med at passe,da man troede du var i fol, som du så ikke var. så begyndte vi at skulle gøre dig klar til rideskolebrug, og nu har jeg halvpart på dig :) du er en dejlig hest, som jeg er sikker på jeg kan komme langt, da du både kan dressur og spring med en smule træning, :) du er en rigtig fantastisk fjordhest(flodhest) som jeg elsker rigtig højt :) lad det blive os i lang tid endnu!

15 april 2010 - red jeg tur på Musse med næsten hele kvadrilje holdet, og hun klarede det vildt flot! :D

25 april 2010 - red til kirken i Nakskov på Musse :) og hun var vildt dygtig, var lidt bange for togskinner, trailere, og Belinda der knækker grene af ! :D men der var en dum person der gassede op med en motorcykel så Musse lige farede lidt frem! FOLK BURDE TAGE HENSYN!

6 Maj 2010 - red kvadrilje på volten og Musse klarede det godt, galoperede med og det hele, men hun skulle da også lige prøve mig af med et par bukspring! det var nu endelig meget sjovt ! :D

9 maj 2010 - red på Musse sammen med Mathilde, Lea og Nicoline, det var hyggeligt! Musse var så dygtig, og vi bliver bedre og bedre i galoppen og til at samarbejde :)

16 maj 2010 - løssprang Musse en smule. Vi nåede op på en oxer på 80 og et kryds på en meter, som så var 60 på midten. Men hun var så dygtig! Hun kan bare trave vildt langsomt hen til et spring og så springe mega højt! :D elsker den hest!

6 juni 2010 - var til stævne på tågerup banerne med Musse :) hun var bare så dygtig og var ikke bange for en skid! jeg er så stolt af dig min skat! ;) vi klarede det super godt. og du har alt hvad der skal til, for at blive den perfekte hest :) helt klart den bedste fjordhest på gården!

25-26-27 juni - red landfinaler i kvadrille på Musse ! og hun tog det så flot.. Musse er lidt af en pivskid, men var super dygtig!

2 juli - fik eneundervisning på Musse og hun gik bare samlet i galoppen! Musse er den dejligste hest på hele jorden.. min præmiehest!

3 oktober - Musse var rigtig dygtig i dag til springtræningstævne, men kiggede noget på muren, men sprang bare henover den! :D elsker dig!

15 oktober - Fik en anden plads på Musse i LD2 med 63.33%! er så stolt af min flodhest. Jeg elsker dig virkelig Musse, elsker dig mere og mere for hver dag der går. Vi kan snart alt sammen, vi rider dressur, springer, galopere på marker, uden sadel og vi kan det bare! jeg elsker dig, og vil ikke tænke på den dag det skal ende :/

20 oktober - nåede mit nye mål med Musse og sprang 50, lidt over 50. Synes det var virkelig fedt at vi gjorde det:) nu skal vi bare nå nogen nye mål :)

28 oktober - øvede program med Mathilde. Da jeg havde været i galop og skulle sætte i trav, og så lavede volte tilbage, men kunne ikke få musse ned i trav og blev nødt til at dreje for ikke at ride ind i mathilde, var musse nede med bagbenen, så vi var meget tæt på styrt! intet er heldigvis sket med Musse og jeg har kun lavet noget forkert med min hofte. Men Musse? jeg blev så bange, for at noget skete, og der fandte jeg ud af hvor meget du endelig betyder for mig! du er jo mit liv?!

13 januar 2011 - fik undervisning på Musse igen efter meget lang tid. Vi skal i gang med at opbygge kondien igen, så vi kan komme ud og starte nogen stævner efter en slags kort "pause".

Jeg rider ikke Musse mere.
Den 28 juli 2011 blev Musse desværre aflivet. :(
Kommentér på:
Fjordhest Musse
Annonce