{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Strandagers Madonna 2003

2.777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

AB New Forest !
Kvinde | 39 år | Oprettet: 27. okt 2006


New Forest Strandagers Madonna

Fødselsår:
2003
Højde:
146 cm i stg
Temperament
En rigtig dame. Klog og utroligt lærenem.
Gangarter
Fine ved hendes kåring.
Madonna har en skade på højre forben der betyder at hun ikke er helt rengående længere.
Stævner
Nogen få klubstævner.
Ellers kåring og dyrskuer,
Stamtavle
F: Malibu II
M: Festival af Stegstedgaard
MF: Eskehøjgaards Nelo
Køn
Hoppe!
Bemærkninger
Madonna er min avlshoppe. Hun er kåret i 1. klasse med bronzemedalje, og har en fin præstationsafstamning. Hun er bl.a. helsøster til elitehingsten Mister Malthe der er A-pony i dressur og B-pony i spring, samt A-dressurponyen Strandagers Maritza.

Kåringsbeskrivelse:
Passende stor, veludviklet hoppe af god type. God dybde. Middel bredde. Kønt hoved på en velansat, en smule kraftig hals. God skulder og manke. Lidt lang lænd. Føre og velstillede lemmer. Lidt vinklede haser. Gode hove. Ret god skridt. God takt i trav, men mere afskub ønskes. God galop.

Hun har desværre en skade på højre forben der gør, at hun ikke længere kan rides. Derfor kan hun nu indgå i min avl af New Forest ponyer.

Madonna har et godt temperament, men har stået meget på boks pga. hendes skade. Derfor har hun nogen dårlige vaner, som vi dog lige så stille piller af hende. Det har været godt for hende at kunne gå på fold hele døgnet. Hun er utroligt lærenem, og faktisk den hest jeg har lettest ved at kommunikere med via kropssprog på lang afstand.Hun har en gnist der ville have været guld værd på konkurrencebanerne.

Madonna vil gerne bestemme på folden, men mangler den erfarne hoppes kølige overblik og lederegenskaber. Jeg håber det kommer med alderen, for hun er trods alt ikke ret gammel endnu.

Madonna blev den 19.5.2012 mor til et skønt lille hoppeføl efter Lundemarksgårds Layout: AB Lavendel. Hun har klaret folingen selv, og er en god mor.

Madonna er i 2012 ifolet med Stegstedgårds Figaro og har termin 13. Juni.

Kommentér på:
New Forest Strandagers Madonna
x