{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Drift Fra Kópavogi 1998

6.276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Wendie Johansen
Kvinde | 21 år | Oprettet: 4. feb 2009


Islænder Drift Fra Kópavogi

Fødselsår:
1998
Højde:
cirka 138 cm.
Temperament
Hendes temperament ligger nok middel, hun er villig og elsker at lave noget. Men hun er så samarbejdsvillig og lydig på min stemme, så det mærkes ikke at hun har meget temperament!
Gangarter
Hendes gangarter er super gode, og vi udvikler os rigtig meget sammen. Hun har meget potentiale endnu at udvikle. Hun er den perfekte hest for mig. Fordi hun er så stabil og hvis jeg "hænger" for meget i tøjlen, begynder hun at stridte imod, men når jeg samarbejder med hende går hun SÅ godt!

Skridt: Hun har ikke særlig meget overtræden, så det bliver aldrig hendes stærkeste gangart. Hendes skridt er meget behagelig.
Trav: Den er så lækker, med højt løft og flot stræk. Den er næsten i alle tempi.
Tølt: Er for det meste ren, men sommetider kan den godt blive bundet. Hun har flot løft. Holdningen er der næsten. Det langsomme tempo er der, men når vi øger tempoet bliver hun let pasagtig, men det arbejder vi stærkt på!
Galop: Den er meget flot, rummelige bevægelser. Meget 5 gænger galop. Ret svær at sidde i.

- Alt i alt nogle super fede gangarter! :-)
som er skønne at arbejde med!

Stævner
De stævner vi har deltaget til i år (tekst kommer senere)

2011
Det sjællandske ungdomsstævne
Pyttur 1 maj stævne
Randver stævne

Junior cup
4.3 - 10 plads med 5.00 i snit og direkte i b-finalen, vi vandt b-finalen, og rykkede op i a-finalen, men trak os
t.6 - 2 plads med 5.87 i snit! tredje gang jeg rider tølt for løse tøjler, så var så stolt! bla 6 - 6.5 for løse tøjler :-) vi holdte 2 pladsen i finalen med 5.25 i snit
Dressur - Syntes det var gået okay, jeg blev meget overrasket fordi vi kom på en 2 plads!
Flagridt - fik ikke nogle tid, da jeg missede flagene :-)
Terrænridt - Det gik så dårligt! jeg tror jeg lå i bunden

Gædinga keppni
Junior-flokk snit ca 7,620 i udtagelsen, lå på en 3 plads, i finalen vandt med med et snit på 7,917!!

Blossi
4.3 gik udmærket fik et snit på 4,97 i udtagelsen fik bla. 5,6 af en dommer, vandt b-finalen med 5,10! Vi red på højre volte i finalen :p Så hun rullede konstant i tølten, så vi kom på en 6 plads.
T.4 var meget tilfreds efter vores ridt, hun rullede end del og jeg lavede for mange korrektioner, 4.33 i snit. Det skal nok blive godt.

Skinfaxi kaffegang
Tølt klassen gik fint, hun var meget usikker i hjørnerne, da stævnet blev holdt i ridehus, men vi fik 7 for hurtig tølt. Vi fik en 2 plads!
Trav klassen gik okay, hun var ret træls i munden og jeg lod hende bare gå der hun ville, vi fik alligevel 6,5 for trav og vi fik også en 2 plads i denne klasse.


Hildingur Firma Keppni


De højeste karaktere vi har opnået

Arb tølt: 6,0
Trav: 6,5
Skridt: 5,5
Galop: 6,0
Hurtig tølt: 6,0 - til træningsstævne har jeg opnået 7,0
Øgninger: 6,0
Tølt for løse tøjler: 6,5 (i t.6, i t.4/t.2 har jeg højst opnået 4.0, da hun er meget usikker i stabiliteten og ruller en del og jeg laver for mange korrektioner)
- Alle karakterene kan forbedres!
Stamtavle
Far: Sproti fra Hæli
Farfar: Hrafn fra Holtsmúla
Mor: Molla fra Kálfhóli

kommer resten senere..
Køn
En meget smuk hoppe!
Bemærkninger
Drift er min stædige, hidsige og fantastiske hest. Som jeg ikke kunne være foruden. Hun kom ind i mit liv, der hvor jeg havde aller mest brug for det. Jeg syntes vi har rykket os rigtig meget, fra da vi startede til nu.
Vi fik en meget skidt begyndelse, da hun fik en fiberspræning og derfor skulle stå i halvanden måned. Derefter gik der tre måneder med genoptræning. Det har styrket vores venskab til hinanden. Jeg glæder mig rigtig meget til 2011, til at komme ud at ride nogle stævner, og vise hvad hun kan!
Jeg elsker hende overalt på jorden, selvom vi har vores ture.
Hun opfylder mine drømme, dem som jeg aldrig troede kunne gå i oplevelse, hun giver mig de største og mest fantastiske oplevelser og minder! Jeg elsker om aften når jeg er ude at fodre, sidde ved hende kigge på hende, hører på hende gumle. Det er livet.
d. 22/12 - fantastisk ridetur, vi havde skiftet bid (et hun havde gået med i sommers) og det hjalp, hun har aldrig nogensinde gået bedre tølt, man kunne presse hende helt til fritølt og hun gik i holdning, det var så skønt og ren vane begynder jeg altid at grine! :)
Hun er blackrød og om vinteren for hun den skønneste bamsepels! <3


Charme, selvtillid & lækker hest -
Wendie & Drift vinder, vi er fucking bedst!


Kommentér på:
Islænder Drift Fra Kópavogi