{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger <3 partner <3 i miss you!!! <3 :´( [Himmelhest] 1995

2.529 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tyroler Haflinger <3 partner <3 i miss you!!! <3 :´(

Fødselsår:
1995
Højde:
han er ca 137 (:
og med sko er han 138 ;) <3
Temperament
i stalden er han meget rolig hvis han ikke er alene,
på tur er han ret opmerksom,
i ridehuset er han helt rolig,
og på banen er han helt rolig (:<3
Gangarter
Skridt: er lidt langsom, og det kan jeg godt lide <3 :)

Trav: dejlig og rolig man kan sidde helt stille men han kan oss gå dejlig friskt fremad<3;)

Galop: lidt tung i det men han er begyndt at galopere mere på bagparten;) <3
men han er nu blevet god til at holde balancen i alle gangarter ;) <3
Stævner
LD1 DRK red til 67,33 1 plads :D (første dressur stævne)

sløjfespring DRK 0fejl en roset :D(første spring stævne)
*LE* DRK 50 cm 2 plads :D
Stamtavle
nej desvære ;(
Køn
ja meget <3;)


ej super lækker vallak <3;)
Bemærkninger
partner er en meget god hest
og sød at ride på, jeg ridder
mest dressur men er begyndt
at springe lidt og det går nu meget
fin.

partner er en "gammel dags" haflinger altså den meget robuste tybe. han er rød men en hvid blis og 4 fine ankel sokker hihi det kalder jeg dem, han har hvid hale og hvid manke og så er han bare dejligMin søde smukke engel. Sendt til mig fra oven. Jeg er så taknemmelig for at have fundet dig, og jeg giver dig al min kærlighed. &#9829;

da vi købte partner var han helt lys,men han er blevet meget mørkere med tiden.
da vi købte ham havde han intet navn og var meget opmerksom på alt.
han var bange for at ride alene på banen og var bange for at være alene på folden og var bange hvis han var alene i stalden.han har et brandmærke hvor der står 173 og så et H med en krone over, ved ikke lige hvad det betyder .
da vi købte ham ville han ikke galopere og han gik altid ned med hovedet, så vi tror at han var en træk / køre hest(: partner er den pony der er navøs nogle gange men er oss en hygge røv han er den bedste pony jeg nogensinde har redet ;D
partner er den perfekte pony til mig!!
vi er begyndt at springe meget mere vores højeste spring er 1meter det er meget højt for ham hvis man tænker på at han er en tyk haflinger så jeg er meget stoldt af ham vores næste mål vil være 1,05 eller 1,10 så vil jeg være over lykkelig <3 !!!10/7 Partner er blevet halt :(!!!

10/9 partner har været halt (på søndag) i 9 uger

Partner jeg elsker dig mere end ord kan beskrive det jeg er så glad for dig <3!!!! du har lært mig så meget at jeg har åbnet mit hjerte op for en fantastisk hest som man ikke kan andet end at elske du er så ubeskrivelig du vil altid være den rigtige pony for mig og du vil altid være noget helt særligt <3 <3 <3 Partner<3 <3 <3

-----------------------------Partner's ben skade---------------------
Det hele startede med at Partner og Ticas skulle på sommer fold, det gik peeerfekt!!!(:(: de gik sammen kun de to et par uger!(:(:(: efter et par uger skulle de lukkes sammen med de andre, der gik ikke særlig længe. og så blev vi ringet op af stald ejern, der sagde at han var blevet halt og havde tabt en sko):):):!!!!!

dyrlægen kom og tjækkede ham og sagde han skulle have RO i benet og skulle stå med en pony/hest som var meget rolig og var sød ved partner! med det samme tænkte vi'' TICAS'', Ticas ville være perfekt til det job!!
Partner og Ticas kom så tilbage på vinter foldene og gå!! hvor de skulle gå aleeeene i 6 uger!!!. efter et par uger for jeg en sms hvor der står'' (hestens navn) er kommet om til Partner og Ticas og gå!! jeg og stine (hende der ejer partner) råbte bare i kor! '' NEEEEEEEEJ''. han skal jo kuuun gå med Ticas)':!!!

Ejern af stalden sagde at den ville blive flyttet lige så snart de fik sat et hegn op! vi tænkte bare'' pyyyh det var godt''!

men der gik så åbenbart meeeeget lang tid enden det hegn blev sat op.....og stakkels Partner blev mere og mere halt for hver dag der gik.... Til sidst blev stine og jeg så kede af det at vi bare SKULLE have ham væk fra den fold!!...at vi tog Ticas og Partner med hjem i haven og overnattede med dem der!!)':
Da vi tog hjem i haven var han halt, og jo mere han fik lov at stå stille hjemme i haven jo mindre halt blev han!(':!!!!!! Til sidst var han overhovedt ikke halt!!:D det var en kææææmpe lettelse!!!(:

Vi regnede med at når vi så kom hjem fra haven ville det der hegn være sat op!!...men nej nej intet hegn i syne.. ingen andre steder at stille den stakkels pony)':... vi var nød til at sætte dem ind til den der pony Partner ikke gå sammen med... Vi stod nok 20 minutter og tænkte på hvad vi kunne gøre.. men vi kunne ingen ting gøre, vi var hjælpeløse.... jeg sagde til stine lige inden vi sattem dem på fold'' han blir' halt igen)':'' stine nikkede)':!! forfærdelig følelse at vide man lige har sat sin pony i livsfare!!!)':

Efter rigtig rigtig mange måneder, blev Partner tjekket igen af en dyrlæge, der sagde'' der er intet at gøre, det er slut''O''':
Vi var knust!...

jeg blev mere og mere ked, og.. ja som den pige stine er, blev hun ved med at håbe håbe håbe!!)': jeg bad til gud, om at få lov at beholde ham)': .......

men...desværre gik det ikke..han skulle væk...jeg har grædt hverdag, og jeg græder lige nu...for det er som om der mangler noget, som self. er dig! du fuldendte mit liv!)':

Tak for alt jeg håber vi kommer til at se hindanden igen!)':
Jeg savner dig som en i ******!!!)':
JEG ELSKER DIG!!!!!!!!!<3<3<3 tak for de bedste 2 år af mit liv!!:')
skrevet af: Partner's ejerKommentér på:
Tyroler Haflinger <3 partner <3 i miss you!!! <3 :´(