{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto dream of rebel (himmelhest) 2008

1.651 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

jeanette og malika <3
Kvinde | 39 år | Oprettet: 12. feb 2010


Barockpinto dream of rebel (himmelhest)

Fødselsår:
2008
Højde:
148-149
Temperament
vi fik rebel hjem lørdag den 2 april 2011 så vi kender hende ikke så godt endnu men hun virker til at have meget tillid til mennesker og utrolig mild.hun er begyndt at komme på marken når jeg kalder

nu har vi haft hende lidt længere tid og jeg har fået et meget bedre indblik i hendes temprament, og hun er simpelthen så mild og stille og rolig.. hun følger os altid rundt på folden som en lille hund og nusser os altid i håret:)
Gangarter
utrolige flotte:)

hun har både udseende og gang efter friser
Stævner
nej
Stamtavle
ja

mor:mona lisa dk pinto

mormor: ukendt

morfar: ukendt

far: rebel DE404-04-11811-05 pinto-barockpferd, rappschecke, top.

farmor tiea 1990 15750

farfar:Bonte Bart HB1 DE366-66-06695-88 pinto-barockpferd, Rappsch.tob.

farmors-far: Djurre 198202841 STB

farmors-mor: Ires 198598300 STB

farfar-far: Bertus DE404-04-66240-00

farfars-mor: Heske DE404-04-66101-73 Friese, rappe

jeh har skrevet efter stamtavlen og den står på tysk
Køn
en rigtig flot hoppe
Bemærkninger
da vi kun lige har fået rebel lørdag den 2 april 2011 er det begrænset hvad vi kan fortælle om hende da vi lige skal lærer hende at kende:) men det indtryk vi har fået af rebel er hun virker til at være en sød og godmodig hoppe som stoler på mennesker..

hos tidligere ejer stod hun på løsdrift, så hun har lige haft sin første nat i boks og det tog hun rigtig fint, og idag har hun så været på fold med nogle af de andre heste og det gik rigtig fint:)

jeg håber i vil tage godt imod hende, og der kommer selvfølgelig mere beskrivelse af hende løbende:)

idag den 10 apr, har vi alle været ude og gå tur med rebel altså børnene mig og manden.. det gik rigtig godt, hun kiggede på tingene men var ikke bange eller noget.. du er så dygtig min dejlige rebel:)

idag den 24 april fylder rebel 3 år, tillykke med fødseldagen prinsesse

se lige den fine rebel, utrolig hvad en gang ormekur, fældning og en god portion græs kan gøre:)

det går bare så godt med rebel, hun følger os altid rundt ude på marken som en lille hund og så kommer hun næsten hver gang jeg kalder på hende:) hun er bare for dejlig..

jeg glæder mig utrolig meget til juli for der går vi igang med at tilride den smukke prinsesse, det blir så godt og jeg er sikker på at det kommer til at gå godt:)

lige en lille opdate:)
idag den 12 juni: da jeg kom ned til folden idag og kaldte på hende, vrinskede hun og kom gallopendere op til mig, det varmer da helt vildt om hjertet for så virker det da til at hun gerne vil være sammen med mig. mens jeg havde hende ude, gik vi lige en tur ned for enden af vejen og så tilbage igen.. hun fik så lov til at stå og græsse lidt inden hun skulle ind igen, der prøvede jeg så at lægge min jakke hen over hende og prøvede også at hoppe op så jeg lå hen over ryggen på hende og hun ikke så meget som vrikkede med øret.. hun tog lige hovedet op og drejede det hen til mig mens jeg lå på hende lige for at se hvad det var jeg lavede og så spiste hun videre:)..
jeg må sige hun får mig til at føle at hun stoler på mig for jeg kan gøre alt ved hende og den måde hun er på over for mig, har jeg ikke oplevet før, men jeg vil også gøre alt for at vise hende at hun kan stole på mig og at jeg aldrig vil presse hende til noget som hun ikke hun er klar til. og jeg er parat til at gøre tingene i hendes tempo..

jubiii nu har hun ENDELIG tabt alt sin pels som var blevet efterladt efter hun blev klippet på ryggen og krydset:)

den 30-07-11

så har rebel haft rytter på og det gik over al forventning, hun er simpelhen så god i hovedet tror aldrig man finder en bedre hest:) vi longerede hende lidt og så prøvede jeg at ligge hen over hende og til sidst satte mig op på hende efter nogle gange hvor jeg hoppede af og på igen mens jeg lå hen over ryggen...
jeg kom helt op og side og red rundt i longen uden at blive trækket.. hun er simpelthen så dygtig:)

så kom der lidt billeder med rytter på og hun er så dygtig synes jeg :)

så er rebel kommet på pause/ferie og hun nyder ferien men jeg kan godt mærke hun var blevet vant til at lave noget, så nu er hun begyndt at lave ulykker istedet for:)
Rebel har prøvet at løsspringe 2 gange mens jeg har haft hende og det gør hun godt og det ser ud til at hun synes det er sjovt, jeg fik hende op på 90 cm nr 2 gang og hun kom rigtig fint over :) der skal nok lige komme lidt vidieo på et tidspunkt :)

jeg har desværre måtte træffe den meget hårde beslutning at lade rebel få fred pga smerter og forvringelse af hendes tilstand.
det hele startede lørdag hbor hun fik tegn på kolik så hun fik olie og var ude og lange ture med hende, men søndag var det stadig ikke ovre og dyrlægen kom og så fik hun olie engang til. det blev værre om mandagen og dyrlægen sagde at der mulivis var gået hul på enten spiserøret tarmen eller så havde hun en mistanke om at det var den dødlige sygdom taroksyge. hun fik antibiotika og smertestillende men intet virkede, da jeg kom ud tirsdag morgen, havde hun haft så mange smerter at hele boksen var pløret op (hendes madras) og hver gang hun sked var det vand der kom ud. jeg kontaktede dyrlægen endnu en gang og så blev vi enige om at gøre en ende på hendes smerter.
hun ville være blevet 4 i april 2012 og hun er savnet hver dag.

R.I.P rebel,
elsker dig min prinsesse og jeg ved du har det godt igen og dine smerter er væk.

jeg savner dig sådan min skat, mit hjerte gør ondt og ville ønske du var hos mig endnu, men du har fået det godt og jeg vil altid mindes dig


Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed din rebel

jeg savner dig mere end mit hjerte kan holde til, og jeg har et kæmpe savn hver eneste dag, simon og simone spør efter dig næsten hver dag, hvor simon siger at du er i hestehimlen nu og kigger ned på os. (han er 4 år) (simone er 2 år). du er savnet hver dag og jeg ville ønske min dyrelæge kunne have gjort mere for dig, så havde du været her endnu. du er og bliver min bedste hest og ingen vil nogensinde kunne tage din plads. du har en stor plads i mit hjerte, jeg kan ikke få en anden hest som fylder så meget som du, og vores forhold, det var specielt, jeg blev altid mødt af glade og tillidsfulde øjne og du fulgte altid mig ude på folden. fuck hvor jeg dog savner dig min prinsesse. gid du stadig var her. jeg kommer mig aldrig over dig <3 <3 <3 <3 <3 <3


dumme og latterlige kommentarer bedes i venligst holde for jer selv:)
Kommentér på:
Barockpinto dream of rebel (himmelhest)
Annonce