{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dacapo [Tidl. hest] 1996

2.267 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Dacapo

Fødselsår:
1996
Højde:
160 cm.
Temperament
Han er utrolig stille og rolig! kan rides af alle! Meget meget dejlig hest, ikke den type hest man skal være bange for! DRESSUR. Trænger til en kærlig hånd da han har sin dårlig volte, men kan øvelser op til la! Og går super godt. Har haft en lille pige oppe og ride på ham i trav og skridt hvor han selv søgte ned! SPRING. Ivrig, men springer ALT, om det er 1m eller 140 cm. Han skal nok nå langt inde for spring! TUR. Komplet stille, går bare med hovedet afslappet, fortrækker at være den forreste, så det er jo fedt nok.. Dacapo kan absolut bruges til det hele.
Gangarter
Skridt: middel. Trav: over middel! Galop: HØj!! Meget høj. (hvilket jo er meget vigtigt at hesten har en god galop)
Stævner
Jeg har ikke startet på ham endnu.. Men har hørt at han har stævne erfaring! Han har tidligere startet distriks stævner! i spring
Stamtavle
1/2Fuldblod 1/2Trakhener
det er en lækker race!
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Dacapo er 100% en allround hest, der kan håndteres af alle, han trænger til en lidt mere rutineret rytter, så han kan komme ud og vise verden hvad han er født til!! Han ELSKER og springe og springer med kæmpe kapacitet. Han skal nok komme op og springe høje klasser på diskrit plan! Selvom han kan lide og springe, vil jeg nu ikke sige han springer bedre end han rider dressur, fordi han er virkelig dygtig i dressuren kan øvelser op til LA!! Dacapo er solgt! Til en rigtig sød pige! . Så han skal nok få det godt!


Kommentér på:
Anden særlig race Dacapo