{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Bæklunds Cecchetti [Tidl. hest] 2004

4.798 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne D. Svalgaard
Kvinde | 18 år | Oprettet: 10. okt 2010


DSP Bæklunds Cecchetti

Fødselsår:
2004
Højde:
Færdigmålt d.9.10.2012 til 148cm. med sko
147cm. uden sko
Perfekt højde til mig! :-)
Temperament
Han er en meget sød og kærlig pony! Han har charme, selvtilliden i top og meget lækkert hår!
Han elsker mennesker og hunde, og gør alt for at få opmærksomhed :-)


Han har en stor personlighed og kan godt lide at vise sig frem.
Gangarter
Vildt gode gangarter! Alle tre er over middel!:-) Han har nogle helt vildt gode bagben.
Stævner
2012:
Lc klasserne i dressur med placering hver gang.

2013:
Lc og Lb klasserne i dressur med placeringer.
Startede ikke så mange stævner i 2013, da vi havde mange problemer med vores sadel og C havde fået ondt i ryggen af, at den var blevet tilpasset forkert.

2014:
Juli 2014: Vi startede vores første la1 til 66%

**Rider lb klasserne og la1


Stamtavle
Far: Cannon
Farfar: Cansas
Farmor: Bella

Mor: Bæklunds Lejka
Morfar:Lincoln
Mormor: Damholmsgårdens Rosie

Han har fuld stamtavle.

Køn
Han er en meget (s)køn vallak!
Når damerne er i nærheden, tror han at han er en hingst :)
Bemærkninger
Jeg skulle have ny pony, og vi havde hørt at Cecchetti var tilsalg. Så d.3.4.2012 tog vi ud og prøvede ham. Jeg blev forelsket i ham med det samme, og ville ikke prøve flere efter jeg havde prøvet ham!
Vi tog ud og prøvede ham igen, og jeg var stadig lige forelsket. Vi fik taget handelsundersøgelse og han gik igennem;-) Jeg prøvede ham en sidste gang, og efter han blev målt af en ponymåler blev han d.6.5.2012 endelig min!:-)

Nu har jeg haft ham i 3 dage og det går bedre dag efter dag!:-) Jeg er sikker på at vi nok skal komme langt sammen!:-)


#I dag d.27.5.2012 har jeg haft Bassen i tre uger!:-) Det har været tre helt fantastiske uger! Jeg kunne ikke have fået en sødere, dejligere og smukkere pony. Det går fremad, og vi lærer hinanden bedre at kende dag efter dag! Jeg holder allerede utrolig meget af ham og stoler rigtig meget på ham;-) Så pas på, vi kommer snart ud på stævnepladserne og tæsker jer!!!
Én ting jeg er blevet helt sikker på i de her tre uger, er at Bassen virkelig er min DRØMME-PONY!!!<3<3

# D.6.62012
I dag har jeg haft Bassen i en måned! Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort hvis det ikke var ham jeg fik! Jeg føler at jeg er verdens heldigste pige at have fået sådan en dejlig pony!!!<3 Jeg har allerede lært rigtig meget af ham! Vi skal til vores første stævne om 10 dage hvor vi skal starte Lc1 både for hold og individuel, det skal nok blive hyggeligt:-)

# D.24.6.2012
Der er sket rigtig meget her på det sidste! Vi har været til vores første stævne i ROM rideklub, hvor vi vandt Lc1. Han gik over al forventning! Han var tændt og ville gerne vise sig frem. Jeg er super stolt af Bassen, og glæder mig til vores næste stævne.

I går - i dag har vi været på ridelejr ude på rideskolen. Det var super hyggeligt. Vi sprang nogle små spring for første gang, og Bassen var super sød! Det gik rigtig godt selvom det var første gang jeg sprang. Vi red også dressur der var Bassen bare FANTASTISK!!!<3 Det har været en super god ridelejr, med verdens bedste pony!!!

#D.30.7.2012
I dag kom Cecchetti ind fra sommergræs + vi har haft en rigtig hyggelig dag på rideskolen! Red dressur med Cille og Lady-Sky, hvor Bassen var rigtig god! Så skridtede vi rundt om foldene, hvor alle elev ponyerne gik. Da vi havde sadlet af satte vi dem ind i deres bokse, da det regnede mega meget!!! 2 timer efter skridtede Bassen og jeg rundt inde i ridehallen sammen med Cille og Lady-Sky og Caroline og Silhuet uden sadel og i grime imens det styrtede ned med regn,tordnede og lynede udenfor. Bassen var bare lige glad :-)
Jeg elsker den pony!<3<3<3<3

# D.8.8.2012
I dag red Bassen og jeg en halv time dressur og et kvarter bom træning. Han var super dygtig til det hele, og han nød at ride over bomme!
I går fik vi for første gang dressur undervisning af Marie Søgaard. Det gik FANTASTISK, og hun passer rigtig godt til Bassen og jeg + hun er super dygtig! Jeg lærte meget af hende bare på den time! Hun har faktisk været med til at købe Bassen til tidligere ejer :-)
På mandag skal Bassen og jeg ride ene undervisning ved hende, det glæder jeg mig rigtig meget til!
Hun flytter desværre til København til September :-(
Vi har også fået en ny underviser om torsdagen hun hedder Rita Hansen, hun er også super god,og hun kender Bassen fra tidligere ejer!
I morgen får Bassen en velfortjent fridag. Jeg har bestemt at i morgen skal jeg altså kunne lc2'en !
I september skal vi til stævne både i Nordthy og i Hundborg, det bliver spændende :-)

#D.8.10.2012
Havde en rigtig dygtig pony til stævne i dag!:-) Han syntes dog at der manglede lidt aktion i lc1 så han SPRANG ud af banen 2 gange. Skøre pony... I lc2 red vi til 79% og fik en 2 plads!:-)
Så er helt tilfreds med ham! <3<3<3<3<3


#D.6.11.2012

Har i dag haft Bassen i et halvt år!
Han er virkelig verdens bedste pony, og jeg er så glad for at det var ham jeg fik! <3
Da jeg fik ham havde jeg kun startet en enkelt lc1. Nu har vi lige vundet vores tredje lc2, og om under to uger skal vi starte vores første lb1 :-)
Jeg elsker Bassen højre end noget andet og nyder hver dag med ham!
Han er verdens bedste pony, ven og lærermester! Han kan altid gøre mig glad..<3<3<3

#D.21.12.2012
Bassen og jeg har i sidste weekend været med til julekvadrille, som vi skulle vise til juleshowet på rideskolen. Han tog det super flot, selvom hans makker var en stoooor hest, og vi skulle ride forrest! <3<3<3<3<3


#D.5.2.2013
I weekenden startede Cecchetti og jeg vores første lb1. Vi red til 67% og blev nummer 2 :-)<3


#D.16.2.2013
Cecchetti har gået rigtig godt her på det sidste efter stævnet! Vi skal nu til at i gang med at lære lb2 programmet, så vi kan være klar til mit/vores første c-stævne til maj :)
I dag har Bassen haft en fridag, med fold, rulletur i den lille ridehal og striglning.
I sidste uge red vi uden sadel, for at forbedre min holdning og balance. Jeg stod op på Bassen for første gang, og som noget nyt, sprang vi en cavaletti uden sadel :) Han var bare super sød til det hele, og nød at springe igen!!<3


# D.25.3.2013

Bassen og jeg var til stævne i HBR i weekenden. Selvom jeg havde en meget fræk pony på banen, og en pony som nægtede at gå ind i traileren, så vi blev nød til at leje en boks, blev det alligevel til en 4. plads..
Der flere forskellige mennesker hen til min mor imens jeg varmede op, og sagde at det var en rigtig fin pony vi havde, og han havde gangarterne til at nå til tops :) Man kan jo heller ikke andet end at elske den skøre pony! <3<3<3<3

# D.6.5.2013

I dag er det præcis et år siden at Cecchetti blev min. Det har været et helt fantastisk år, hvor han har givet mig så mange fede oplevelser! Er vikelig så taknemlig, for alt han har lært mig! På bare et år er jeg gået, fra kun at have startet en enkelt lc1 til nu at have fået 67% i min første lb1. Jeg stoler på ham 100% og han betyder alt for mig <3 Jeg håber at vi får nogle lige så gode oplevelser i de næste to år, hvor vi skal have startet en masse stævner :)<3 På det her år er jeg bare blevet helt sikker, på at det virkelig er min DRØMME PONY, jeg har fået mig!!!<3<3<3<3Kommentér på:
DSP Bæklunds Cecchetti