{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Maggi Mit et og alt! <3 [rideskolehest] [Tidl. part] 1999

2.488 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Maggi Mit et og alt! <3 [rideskolehest]

Fødselsår:
1999
Højde:
158-160 ca.
Temperament
Stald: dejlig rolig ingen ting der.
Ridehus: dejlig energisk. Til tider lidt doven.
Tur: dejlig rolig. frisk når hun skal overhale.
ridebane: Lidt nervøs skal glo lidt.

hun virker "bange" når der spændes gjord men er ellers en engel
Gangarter
skridt: dejligt frisk i starten af timen men sløv i slutningen.
Trav: rigtig skøn når man har lært at sidde på hende.
Galop: totalt lækker lidt hurtig men ellers dejlig. hun skal noglegange løbe sig igang.
Stævner
ingen med mig da ejerene ikke bruger hende til det.
Stamtavle
ukendt
Køn
en hoppe med KÆMPE H! :) men rigtig kærlig :)
Bemærkninger
Maggi er en hoppe jeg er begyndt at ride igen og det er jeg rigtig glad for! hun har en lille sok på den venstre baghov ellers er hun kuld sort.

opdatering d. 6 august: så har jeg været ude og ride Maggi igen efter 5 ugers ferie. nøj det var skønt at se den lille hyp igen! kunne ikke hitte ud af at sidde hende men nøj hun var sød!

opdatering d 15. august. så har jeg været ude og galopere for første gang i 7-8 uger. det var virkelig rart! hun skulle hun løbe sig igang 1 gang. jeg har en video med det.

opdatering d. 27. August. Idag har jeg redet maggi igen og hold da op hun gav mig et chok! jeg kom travene og så lige pludselig snupler hun så hun næsten er nede og ligge. var ikke forberedt så blev meget bange. men hun var okay så det er helt fint :)

OBS! så har jeg været ude og ride Maggi igen. glemmer at opdatere. jeg red selv på turen idag og hun var en engel! <3 bagefter galoperede vi lidt og det endte med at hun slog an fra skridt. min lille mullepige! <3

hun er noget helt særligt! man kan ikke finde 2 som hende. blikket i hendes øjne, når hun har ørene fremme, når hun puffer til en for at få opmærksomhed, ja alt hvad hun gør går lige ind i hjertet på mig! hun har altid betydet rigtig meget for mig. da den pony, som jeg red på blev halt begyndte jeg at ride Maggi. da Esmaralda så blev rask igen stod jeg over for et meget svært valg. ville jeg beholde Maggi som jeg efterhånden var blevet pænt glad for, eller ville jeg tilbage på min øjesten som jeg kunne gøre alt med? jeg vidste at jeg ville kunne komme meget længere på maggi end jeg nogenside ville kunne komme på Esmaralda, så det var meget svært for mig at vælge men heldigvis valgte jeg Maggi. hvis jeg havde valgt Esmaralda ville jeg ikke være kommet så langt som jeg er kommet. Maggi er en snublepeter så hun har givet mig mange forskrækkelser. jeg har prøvet hvor hun kom helt ned at ligge men kom heldigvis op igen uden der skete noget. hun har også revet tøjlerne ud af hænderne på mig utallige gange ved at snuble. men heldigvis har vi også haft nogle gode ture ind imellem. hun er ved at lære at lave ordenlige galopanspring. altså uden at hun løber sig igang, men slår an når jeg beder hende om det. førhen måtte jeg ikke galopere selv så når jeg galoperede, gjorde jeg det i longshe, hvilket ikke var særlig sjovt, da volten ikke var ret stor. jeg har også prøvet at en af de andre kom for tæt på maggi så bukkede hun og så blev jeg smidt af og landede på ryggen, hvor jeg fik slået alt luften ud af mine lunger. men du skal vide Maggi at lige meget hvad du gør, så vil du altid have en særlig plads i mit hjerte! du er min bedre halvdel! uden dig er mit hjerte kun havlt, jeg elsker dig og vil altid gøre det!

OBS! det går rigtig godt med mig og Maggi. jeg nyder et sidste halve år jeg har tilbage med hende.
jeg er begyndt at ride selv når vi rider tur. hendes galop har virkelig ændret sig! hun er blevet meget mere stabil.

idag har jeg været ude og besøge Maggi efter 2 uger. nøj jeg blev glad da hun kom travende hen til hegnet! uh hvor havde jeg savnet hende!

jeg har fået part på Maggi så er ude hende hver weekend. <3


Kommentér på:
Oldenborg Maggi Mit et og alt! <3 [rideskolehest]