{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ribergaards cassio [Tidl. hest] 2009

1.714 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rikke r
Kvinde | 38 år | Oprettet: 15. maj 2011


Anden særlig race ribergaards cassio

Fødselsår:
2009
Højde:
ca 155 men mangler stadig et par cm
Temperament
dejlig cool i hovedet og nysgerrig så tage nye ting rigtig pænt
Gangarter
skridt fyldig
trav svævende
gallop svævende
Stævner
ingen enu men kommer der uden tvivl
Stamtavle
far playboy
mor cecilie lobell
Køn
en meget smuk vallak
Bemærkninger
cassio er en rigtig smuk og dejlig lille hest bliver gladere og gladere for ham hver dag han er cool med nye ting og er dejlig nysgerrig kommer mere efterhånenden om ham.


25-9-12
havde cassio i ridehus i dag for første gang og det tog han rigtig pænt og turen dertil gik han rigtig og kigget rundt på det hele og i næste måned kommer der berider på til at arbejde med ham glæder mig helt vildt.
12.08.12
i dag hvar jeg oppe og sidde på cassio og han var bare så super sej dygtig mule30-8-12
cassio var virkelig god i dag kan mærke fremskridt hver gang jeg er oppe på ham han suger bidet til sig som bolshe og begynder at gå i en fast takt når vi skridter og reagere mere på styring og frem drivning er så stolt af min lille cassio dreng smukke mule

3-10-12
cassio er begyndt hans træning med hjælp fra berider og han tar det så pænt berider hjælper en måned og derefter tager jeg selv over er så spændt på hans fremskridt den løbende måned .
hvis han tager det lige så pænt som han har gjord indtil nu skal det nok blive godt han er bare så dygtig dejlig hyp.5-10-12
Travet på cassio første gang i dag i ridehus er så stolt af min store dreng


9-10-12
jeg har elsket de heste jeg har haft og savner hver og en af deres væremåder og væsen men må indrømme cassio har ramt noget særligt han har virkelig det bedste sind og samarbejder 100 % så jeg er ikke i tvivl om at de skridt jeg har gjort ang hest har ført mig til ham og fortryder ikke et øjeblik at jeg har fået ham glæder mig til vi kan begynde at arbejde rigtig sammen med ridningen når han er klar til det men med den fart han tager nu med berideren er jeg ikke i tvivl om at vi hurtigt kommer i gang.


29-10-12
i dag har han galloperet første gang ådan rigtig hvor han skulle holde sig rigtig i gang længere tid og han var bare så dygtig har nu været redet næsten en måned og er stabil med hovedet i skridt og trav og har ikke hovedet super højt i gallop så har en god hyp er så stolt af ham .


D.2-11-12
Cassio er blevet rigtig glad for hermione og er rigtig god til at støtte hende og opføre sig som en rigtig voksen over for hende.
Er begyndt at få undervisning på cassio og det går super han tar virkelig imod og rykker virkelig fremad .han lytter virkelig til sin rytter og prøver at behage og gøre det rigtige.
Galoppen kommer også hurtigt nu og han tosser slet ikke nu .
Han er bare så god den lille cassio fyr.


10.02.13
Har fået lært cassio at blive stående på staldgang og blive stående uden at gå selv om han ikke er bundet yes ,ridningen går stødt fremad han går pænt i holdning nu i galop og anspring er blevet meget bedre er begyndt at få mere drev i bagpart så der kommer mere sving i gangen er så stolt af min dejlige hyp
Han er blevet vandt til sin nye western sadel så nu er bi klar til at vende ham til tur ridning til sommer glæder mig helt vildt.
26/3/13
Nu har cassio haft en god voksepause og sat rigtig gode muskler. Vi er også begyndt at springe små spring med og uden rytter og har god teknik når han er kommet i gang .han er faldet mere til ro og viser mere selvtillid .
Har for en tid redet uden sadel og det har han ikke været synderligt mærket af og taget hensyn til at jeg ikke havde nogen hjælp fra sadel. Tur ridning er vi så småt også begyndt på og det er han begyndt at være mere tryg ved han skulle lige finde ud af at stole på mig selv om jeg sad oven på ham og ikke gik ved siden af så han kunne hoppe om bag min ryg når der var noget farligt i sigte
15.4.13
Vi har i dag sammen med cassios kammerat været ude på vores første længere tur og han var bare så god virkelig cool kunne nøjes med at kigge og ingen hoppen rundt super skønt.
I det hele taget er jeg meget imponeret over hvordan han er blevet på trods af han er unghest er der slet ikke den store drengerøv over ham det er så skønt er så stolt.
Hans gamle familie har været og besøge ham og datteren Freja var oppe på ham og det tog han i stiv arm selv om det var ny rytter var så god en oplevelse for dem begge.
Cassio du er super skøn min bedste ven,psykolog og soulmate .

23/4/13
Er begyndt at optrappe tur ridning og mixe dressur og spring lidt mere men små spring så han ikke bliver overbelastet da han jo stadig vokser.
Han tager det super og med masser af overskud og syns det er spændene med tur og spring .
Det han har været mest bange for indtil nu er får og skrænter men hunde der gør,skilte,og vejslikpinde er helt ok .han er lidt tosset men dejlig alligevel.


12-10-13
vi for nu undervisning en gang om ugen og er begyndt at springe lidt mere på cassio baby, hans gang har udviklet sig rigtig meget og har fået godt med muskler efterhånden.han er flyttet til anden stald og der er han faldet virkeligt godt til og virker som om han hviler i sig selv nu, han er ikke så opfarende og hys mere og har fået mere selvtillid,nogen gange så meget så man skulle tro han var hingst he he. et nu meget sødt for han falder hurtigt ned igen og bliver jordens største nussehoved.
love you baby my soulmate.


Kommentér på:
Anden særlig race ribergaards cassio