{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Rigel 2002

3.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie E
Kvinde | 49 år | Oprettet: 6. jul 2004


Fuldblod (XX) Rigel

Fødselsår:
2002
Højde:
165 i stg.
Temperament
Meget atypisk for en fuldblod/ galophest. Han er dejlig rolig og hvis han blir forskrækket, spjætter han lidt med benene, men er til at drive frem igen.
MEN vis ham en stubmark og han er helt klart tændt .
Gangarter
Skridt - meget god

Trav - stabil

Galop - Hurtig men vi arbejder på det. Den er efterhånden kommet ned i et behageligt tempo.
Stævner
Han har haft 5 starter til galopløb og har fået 1 placering.
Stamtavle
Far: Primatico (Usa)

Mor: Wrays (Usa)

Morfar: Known Fact (Usa)
Køn
Meget..... Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Rigel hjem d. 13 April 2006, da min gamle hoppe Amanda var blevet aflivet dagen før. At få ny hest lige efter var et valg jeg tog, for at hjælpe mig selv med at komme over tabet af mit et og alt.
Rigel er utrolig lærenem og arbejdesvillig. 2006 & 2007 er gået med at lære hinanden at kende og for hans vedkommende, at lære ikke at løbe stærkt.

12 marts 2008:
Rigel har fået en part (Camilla F) som flyttede ind i en lejlighed på Falkærgård. Sød pige der lige skulle starte sin ridning op igen. Det er lige Rigel .

13 Juni 2008:
Camilla F har købt sin egen hest. Sørgeligt at skulle af med hende, men tillykke med den dejlige dreng.

8 August 2008:
Rigel var blevet trænet i dressur af en god veninde( Janne A.K), så hun kunne starte stævne på ham. Han kom dog aldrig afsted pga. skoproblemer og ondt i ryggen, så han stod stille i 14 dage.

19 marts 2009:
Rigel fik beøg af den pige der har redet ham, da han gik væddeløb. Meget sød pige og der var ingen tvivl om at Rigel kendte hende.


25 Oktober 2009:
Rigel har igennem (i hvert fald) det sidste år haft en del problemer med at beholde sine forsko på. Han træder dem af med baghovene og har slet ikke kunne gå uden sko på. Vi har skiftet smede tit og prøvet forskellige sko, biotin oa. Bottomline, nu kan min pengepung bare ikke følge med mere. Så nu går han uden sko og jeg har købt nogle boots som vi rider med. Det skal man lige vende sig til, men nu er vi igang igen. Biotinen har givet ham stærkere hove så han godt kan gå på staldgangen. Han stikker en lille smule endnu på hårdt underlag, men med boots´ne på kan han det hele.

13-07-10
Rigel har nu fået sko på igen og de blir på. Det er bare dejligt.
Han er meldt til Store Hestedag 2010 og det blir stort for os. Så nu skal vi igang med at mønstre.
Rigel kom aldrig med til store heste dag. Trods intensiv trailer træning nægtede han bare at gå op da dagen kom.

1 nov. 2010. Rigel har fået ny adresse. Han står nu i Slangerup, ikke så langt fra hvor jeg arbejder( Fjordbyernes Dyreklinik). Her er skoven lige udenfor boksdøren. Og igen ville han ikke i trailer, så til sidst måtte han dopes og bæres ind. Der gik lige en 4-5 dage før han affandt sig med det, men nu har han fundet sig en lille kæreste, en hoppe i brunst som syns at Rigel bare er noget af det lækreste, hun længe har set.
Rideturene i skoven er bare for fede og Rigel nyder det.



Kommentér på:
Fuldblod (XX) Rigel
Annonce