{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Simon [Tidl. part] 1993

1.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

RebeccaCarlsen:-*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. feb 2012


Anden særlig race Simon

Fødselsår:
1993
Højde:
Han er cirka 155cm i stang.
Temperament
Han er simpelthen en af de sødeste heste i verden! Han har sådan et godt hjerte. Han kunne aldrig finde på at smide sin rytter af med vilje. Han har absolut ingen unoder i stald, på banen eller på tur.
Gangarter
Skridt: Over middel

Trav: Middel

Galop: Middel

Da jeg startede med, at ride ham var, hans galop virkelig ekstremt under middel. Han havde overhovedet ingen balance, på nogen af volterne! Men det er virkelig gået fremad.

Nu arbejder vi på, at kunne holde galoppen på langsiderne (uden at gå i krydsgalop)
Stævner
Vi har været til klubstævne d. 28 oktober, hvor vi red LC1.
Vi fik 63.333%, men fik desværre ingen placering...

Det bliver bestemt ikke det sidste stævne vi skal til ;-)
Stamtavle
Den kender jeg desværre ikke...
Køn
Han er en dejlig vallak! ( Han er også rigtig køn!)
Bemærkninger
Simon er en helt igennem fantastisk vallak. Han er 19 år gammel. Han har været rideskole hest for 10 år siden, men blev solgt og er så kommet tilbage igen. Da han var der for 10 år siden, var han virkelig slem. Men det kan man overhovedet ikke mærke eller se på ham nu!
Han er noget af det bedste!

Jeg fik halvpart på ham i starten af august i år. De første gange jeg red ham, skulle jeg lige vænne mig til hans underlige galop. Det gynger rimelig meget!

Så snart jeg fik halvpart, kunne man bare mærke at han begyndte at stole på en. Jeg kan alt ved ham. Han plejede aldrig at ville have trense på. Hver gang jeg skulle give ham den på, løftede han hovedet helt vildt. Men jeg har fundet en metode til, at give ham det på uden, at han gør det. Jeg står bare ved siden af ham, og nusser ham lige så stille, på den ene side af hovedet, så jeg kan tage fat når han skal have det på. Når man står og nusser ham, kan man mærke at han ligger sit hovede på ens skulder. Det er sååååååå sødt!!

Når man rider ham kan man mærke, at så gerne vil det! Han vil så gerne gøre det, så godt han kan. Han prøver virkelig, men grundet at han aldrig rigtigt er blevet redet op i dressur eller noget, kan han jo ikke forstå de ting, du prøver at lære ham. Men det går faktisk okay, med ridningen.

I sidste uge da han havde næseblod to dage i træk, troede jeg virkelig at jeg ville miste ham. ( jeg ved godt at det ikke lyder slemt, men var virkelig nervøs, da jeg ikke havde reddet ham hårdt eller noget....)
Det kan godt være at jeg ikke viste det, men jeg var virkelig ked af det. Hvis jeg mistede ham, vidste jeg virkelig ikke hvad jeg skulle gøre....

Simon uanset hvad der sker i fremtiden med os begge, skal du bare vide en ting! Jeg elsker dig. Jeg tror aldrig at jeg vil finde en hest, jeg vil komme til at elske mere! Vi havde et bånd, som ingen kunne ødelægge! Du vil altid være i mit hjerte, selvom jeg ikke skal ride dig mere...
Du vil altid være min skat, uanset hvor du er i verden, JEG VIL ALTID ELSKE DIG!
Din Rebecca, for evigt og altid! <3 <3
Kommentér på:
Anden særlig race Simon
Annonce