{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Birkelund´s Massey 2002

1.752 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connie J
Kvinde | 42 år | Oprettet: 18. nov 2008


Anden særlig race Birkelund´s Massey

Fødselsår:
2002
Højde:
156 cm
Temperament
Han er utrolig rolig, forsigtig og alle kan ride ham, dog har han sine dage hvor han bare er utrolig doven og slet ikke til at holde igang.
Gangarter
Han har stået en del stille på grund af sygdom under graviditet, først den sidste måned inden fødslen begyndte jeg at ride på ham dog kun skridt og trav, han har en skøn gang hvor man hurtig finder hans rytme. Nu bliver han redet minimum 3 gange i ugen og han har fået en mere svævende og fremadgående gang.
Hans gang ligger i middel og der er virkelig sket store fremskridt.
Stævner
har startet 60 cm sløjfespring i 2014 hos mig og gik fejlfri :) er så stolt af min lille hyp dog ik med mig som rytter
50 cm sløjfespring fejlfri med mig som rytter 9 maj 2015
60 cm sløjfespring fejlfri med mig som rytter 9 maj 2015
60 cm sløjfespring fejlfri med mig som rytter 6 juni 2015
70 cm sløjfespring fejlfri med mig som rytter 6 juni 2015
70 cm spring fejlfri med mig som rytter 21 juni 2015
Har startet nogle små Jagter ved MJJR og 1 maj 2015 kunne vi melde gennemført for første gang
Stamtavle
Ukendt er en hul i hæk hest hoppen er en araber blanding som gik gennem hegnet til en flok ung hingste så hvem der er faderen vides ikke desværre.
Køn
Vallak, som har samme problem som andre han dyr, der er kastereret, har lidt let ved at blive lidt tyk, men hellere lidt for tyk end lidt for tynd
Bemærkninger
Jeg fik Massey i gave af min veninde den 18 september 2012, jeg var gravid med bækkenløsning så kunne ikke rigtig ride ham, men tog en skridt tur på ham engang imellem når helbredet tillod det, men ellers brugte jeg en del tid på at hygge og nusse om ham, og må sige det er noget han kan lide. Han er en mad glad dreng der har svært ved at forstå når der ik er flere godbider.
En sød dreng i stalden, på marken, på tur og på banen gør alt for at tilfredsstille sin rytter.
Kan dog godt lave lidt ballade hvis han synes man forlanger for meget af ham.
Han elsker at drille ved at gumle på alt og kan ikke helt forstå at han ikke kan spise hovedtøj eller træktov og har fundet ud af at binde sig selv op. Han havde ikke sko på da jeg fik ham, men det fik han på i januar 2013 da han virkede til at være ømtået, og det har virkelig hjulpet på ham, nu er han ikke anstrengt nårh han bliver redet hvor jorden er hård. 2014 fik han såler under hans sko på forbenene, da han igen virkede øm og med mange ture på grusvejene var det oplagt at prøve og det har virkelig hjulpet ham.
Han elsker ture og et par små spring er det da også blevet til, det skal jeg så have arbejdet noget mere med, da jeg slet ik er i træning til at springe, og er selv en del usikker, men støtter man ham så springer han med stor glæde. Elsker at ride jagter og jaa tempoet kan kun gå for langsomt når vi er afsted og han springer med stor lyst, dog kun babyspring da mit mod ik er til store spring endnu.
Han er ikke helt tilfreds når han skal have spændt gjorden, men står kun og stamper i jorden med sit venstre forben, så det er jo ikke så slemt.'Alt i alt er han er super skøn dreng der gør alt for sin rytter og med en godbid i hånden kan du få ham til at følge efter dig rundt i stald og på folden.
Han er vant til at der er hunde der render rundt om ham og tager det meget rolig bliver dog lidt urolig hvis hundene tumler rundt omkring ham.
Han kan godt blive lidt af en tøsedreng på tur og tror fx en skraldespand er farlig, eller noget han er redet forbi ofte, men pludselig får øje på kan absolut også være farlig, men ikke noget med at han springer til siden han går bare en stor buen uden om og puster sig rigtig op og holder noget øje med at det ikke kommer tættere på.


Nyeste update :) 2014
Massey er bare den skønneste hest der findes og vi har virkelig rykket os utrolig meget på de to år jeg har haft ham.
Har haft fys på 3 gange til ham i år til nu og fik nogle øvelser jeg skulle lave med ham, det har virkelig gjort utrolig meget for ham og ved han skal have en eller to ture mere inden året er omme så jeg er sikker på at han er kommet af med alle sine spændinger, fys har dog sagt at der ikke er mere at komme efter og hun kun skal komme ved behov, men hellere betale de penge og hun så siger der ikke er noget end have en hest der har ondt.
I spring har vi virkelig rykket os meget troede aldrig jeg kom til at springe over 60 cm da jeg synes 30 cm var mega højt og turde knap nok springe det, og tog kun babyspring på jagterne men i år begyndte jeg at få undervisning af min veninde, nu tager vi de store spring på jagterne ( ca 80 cm) samt på banen kan vi tage spring på 113 cm.

UPDATE 2015 :)
Der er virkelig sket en del siden sidste update
1 maj var vi til årets første jagt og for første gang kunne vi melde gennemført total stolt.
9 maj startede vi 2 små spring klasser i ørnhøj 50 og 60 cm sløjfespring på udendørs bane begge fejlfri så vandt mine første 2 rosetter da jeg aldrig har startet stævne før
2015 blev året hvor vi gennemført alle vores jagter og små spring stævner er det også blevet til med 7 fine rosetter vundet :)spændende hvad 2016 bringer os.

UPDATE 2016



Kommentér på:
Anden særlig race Birkelund´s Massey
Annonce