{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hedens Landaz 2008

1.483 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette S
Kvinde | 23 år | Oprettet: 22. jun 2013


Pinto Hedens Landaz

Fødselsår:
2008
Højde:
Han er omkring 166 cm. høj.
Temperament
Han har et rigtigt dejligt temperament. Generelt laver han aldrig nogle unoder, også selvom han ikke er blevet reddet i et par dage, så han er en rigtig dejlig hest.
Han er også utrolig rolig, man kan være helt afslappet omkring ham, og så er han oven i købet et nussehoved med et dejligt sind.
Gangarter
Han har en jævn gang, men han er ikke den mest fremadgående hest med de største gangarter. Han har et behageligt tempo.
Stævner
Han har deltaget i et par springstævner, men med mig har han ikke været til nogle endnu, da jeg ikke har haft ham så længe.
Dog er der planer om, at vi skal til at deltage i dressurstævner, så snart vi er klar og har fået meget mere tillid til hinanden.
Stamtavle
Han har en lækker stamtavle:

Far: Marott's Bugatti
Farfar: Marott's Gay Pamus
Farmor: Bounty

Mor: Nathasja
Morfar: U.N
Mormor: Aquila
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han bliver ikke længere brugt som springhest, og blev derfor solgt til mig, da han ikke havde gejsten og iveren for at springe. Jeg købte ham her i april måned 2013, og jeg fortryder det overhovedet ikke, da han er en utrolig dejlig hest, som jeg er sikker på, at jeg vil få mange gode stunder med :)

Indtil videre har jeg ikke haft nogle dårlige rideture med ham, kun hvis det var på grund af mig selv. Han er meget lærerig, og er ikke den hest der begynder at ville til at diskutere med en. Lige for tiden er jeg i gang med at få ham i form, og det går rimelig meget fremad, selvom vi har holdt en pause under mine eksamener. Her i sommerferien skal han dog i gang igen.

Flere billeder vil komme, når jeg har fået taget nogle flere gode billeder af ham! Jeg har endnu ikke fået taget så mange af ham endnu, da jeg jo ikke har haft ham så længe.Kommentér på:
Pinto Hedens Landaz