{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Trine [Tidl. part] 2006

1.835 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia C
Kvinde | 22 år | Oprettet: 28. maj 2011


Anden særlig race Trine

Fødselsår:
2006
Højde:
142-144 vil være mit bud. Hun er ikke målt.
Temperament
Hun er enormt nem at have med at gøre! Man får altid en dejlig tur, og hun er bare sååå lækker at have med at gøre. Hun er altid rolig og kærlig at være omkring og hun er enormt tillidsfuld. Hun kan have sine dage, men ellers er hun bare enormt sød og fantastisk! <3
Gangarter
Skridt - Enormt lækker og flydende. Over middel! :)
Trav - Traven må være den bedste. Det er som at flyve på en sky. ;)
Galoppen - Over middel. :)
Stævner
2014

Skjoldungen Rideklub (SRØ) - 14/06-2014
LD2 - 63,000%
Dommers kommentar: Fin pony, men der skal lidt mere ro fortil.
Min kommentar: Allerførste stævne, hun nogensinde har været til! Hun var bare mega sej. Dog trak det ned, at hun kiggede så meget på alting, specielt ned ad midterlinjen i starten af programmet, her stoppede hun helt op og gloede, men jeg fik hende heldigvis hurtigt frem igen. Jeg er dog mega stolt af min smukke hyp, og da det var sløjfedressur, kom vi hjem med noget. <3
Stamtavle
Jeg kender den desværre ikke. :) Men hun er halv Fuldblodsaraber og halv DSP. ;)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Trine må helt klart være den hest, jeg har redet, med den mest nemme adfærd. Men trods sin rolige adfærd er hun bestemt ikke kedelig! Personlighed har hun masser af, og når hun er hingstegal, får man den at mærke. ;)

Hun er enormt nem i dressuren, et lille klem med benene er nok til at ryggen flyver op og hun bare tager og svæver over jorden. Hun er så elegant at ride, at det er helt vildt. Man glæder sig altid til at sætte sig op på ryggen af hende, for hun er enormt samarbejdsvillig og lytter enormt meget på hjælperne.

Som mange unge heste, har hun haft et problem med at lægge sig bag lod, men det er kun når det bliver svært. Det har vi arbejdet meget med, og så at hun selv skal bære sit hoved, og det går virkelig fremad! Det er så fantastisk, når man får sådan nogle "aha"-oplevelser sammen med hende, for så er det som om alt falder på plads og alle problemere lægger sig og bliver gemt væk. Man bliver ligeudsagt lykkelig! Det er virkelig fantastisk at jeg har fået lov at samarbejde med denne fantastiske hest!

Hun er skøn at hente på folden, og hun kommer lige når der bliver kaldt (medmindre hun æder...) og hun er altid glad for at se én. Aldrig er jeg blevet mødt af en sur hest på folden, hvilket er helt utroligt! På staldgangen er hun ligeledes blevet rigtig god. Vi har haft problemer med at løfte ben, rykke sig (enten rykker hun ikke, eller også rykker hun helt hen i den anden ende), stå stille med hovedet og få spændt gjord (meget lille problem) og alt det er simpelthen fantastisk nu! Nogle dage gider hun ikke have bid i, men det er mest, når hun er hingstegal. ;)

Det er meget mere at fortælle om prinsessen, men det bliver en anden god gang. :)
Kommentér på:
Anden særlig race Trine
Annonce