{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hedegårdens safiro [Tidl. hest] 2010

1.903 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Hedegårdens safiro

Fødselsår:
2010
Højde:
Kat 1 pony 148 u sko
Temperament
Han er en skøn pony, med dejlig temperament.
Han er en pony der stoler meget på sin rytter, derfor godt kan være lidt utryg ved nogle ting. Men hvis man klapper ham på halsen, så går han videre uden problemer. Han er meget nem, og har altid energi. Han er utrolig arbejds villig, både i spring og dressur.
Han er ikke ponyen der behøves komme ud hver dag, men nyder hvis han gør.
Gangarter
Han er en pony, med nogle fantastiske gangarter, som helt bestemt skal udnyttes.
Han er meget stor gående derfor kan han godt have svært, ved at placere sine ben, men jo mere styrke han får jo mere plads til ham selv vil han få.
Hans galop skal særligt fremhæves.
Stævner
Da jeg er over 16 år, har jeg startet mod hest. Vi har kun været med til springstævner, da jeg ikke har følt han er været klar i dressuren. Men vi har sprunget nogle små heste klasser. Jeg har været med til 6 stævner i alt og det har været i klasserne 70 cm, 80 cm og 90 cm.
Jeg har altid haft en god nul runde.
Stamtavle
Far:
Sheroc højgård
Farfar:
Soul charfilo
Farfars far:
Indiana jones
Farfars mor:
Kiki
Farmor:
Sherina tobiano
Farmors far:
Laredo picasso
Farmors mor:
Shiva skewbald
Mor:
Hedegårdens bella bacardi


Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Safiro d. 1 December, efter jeg havde solgt min anden pony Bella.
Jeg købt Safiro, fordi jeg ikke havde så mange penge at gøre med, og han stod der hvor jeg havde Bella opstaldet. Jeg har kendt Safiro siden han var føl og har altid været forelsket i ham. Da jeg var kommet af med Bella og hørte han var til salg kunne jeg ikke lade vær med at købe ham. Da jeg altid har haft en svaghed for ham. Jeg købte ham som 4 års, hvor kort tid efter jeg begyndt at ride ham.
Det tog tid om at få tillid til ham, det tog mange timer i stalden. Safiro er en pony der skal kende sine mennersker, men når han så gør det har man ham også 100 procent ved sig.
Safiro er den mest kærlig pony jeg har haft, når han skal have trense på ligger han hovedet op på min skulder og vil gerne bare så og hygge.
Safiro har rykket sig utrolig meget på det år jeg har haft ham, han kan næsten alle pony øvelser og springer med stort overskud. Jeg som er dressur rytter, er begyndt at elske at spring. Safiro giver mig utroligt meget glæde i min hverdag
Kommentér på:
Pinto Hedegårdens safiro
Annonce