{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Langthjems Luna 2007

2.369 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna H
Kvinde | 23 år | Oprettet: 8. okt 2013


Fjordhest Langthjems Luna

Fødselsår:
2007
Højde:
Luna er omkring de 141 i stang. Dog føles hun ikke lille at sidde på.
Temperament
Stille og rolig pony. Hun har allerede hjulpet mig en del mht at slappe af. Dog er fugle rigtige farlige, og jeg er derfor allerede drattet af to gange - ene og alene på grund af det d: Rigtig legesyg når man selv ligger energi i det. Tosset, men rigtig skøn.
Dejlig tur pony som lytter til en, og går gerne forrest. Dog skal rytter vise tålmodighed hvis hun får øje på noget, og vente til at hun er klar til at gå forbi.
Gangarter
Skridt: Rigtig hyggelig skridt. Når man får skridet hende frem, går hun rigtig fint. God taktfast skridt, men en god overtrædning. Meget selvsikker i sin skridt, og nem at kontrollere og lave div. øvelser i.
Over middel, så længe man gider arbejde med det.

Trav: Super hyggelig trav. Middel. Man kan sagtens få følelsen af at sidde på en lille hest, når vi er på bane. På tur, når vi skal følge med de store heste, traver hun bare som en lille shetlænder, der har lidt svært ved at følge med. Dog ikke et problem at overhæle hvis der er plads.

Galop: Vi har ikke fået redet så meget galop, da hende balance ikke har været helt til det. Dog har vi fået redet en del galop på tur. Der er hun rigtig stabil på benene. På banen er hun oftest meget blød og lækker - man skal bare sørge for at have en hård fin balance mellem at drivefrem og lade hende styre showet selv.
Stævner
Vi har ikke startet nogle stævner, men planen er da at vi skal ud og se noget. Hun er rigtig god til nye steder og nye heste, så når tiden er det, og vi føler os klar, så skal vi ud og se lidt af det hele.
Stamtavle
Køn
Luna er en hoppe med stort H :) Dog ikke strid, men har bare sine egne meninger om tingene. Hun skal nok fortælle en hvis alt ikke er som det skal være. Dog ikke igennem bukkespring eller stejl. Hun har lavet to bukkespring med mig - dog i glæde d:
Bemærkninger
Luna er en "byttehest".. Det er faktisk en ret sød historie som jeg ynder at fortælle, hvis folk spørger.

Det hele startede med jeg have havde en anden hest, Skonhøjs Belou. B, som jeg kaldte ham begyndte at blive for stor en udfording for mig da han begyndte at stejle. Det kunne jeg ikke gøre noget ved, og besluttede mig derfor for at sælge ham. Jeg slog annoncen op en aften, og havde om morgenen fået en kommentar på annoncen om en der godt kunne være intereserret, men hun havde en anden hun lige skulle af med først. Jeg besluttede mig for at jeg da lige kunne høre hvad det var hun skulle af med. Jeg havde før det overvejet om jeg ikke skulle få mig en fjordhest, da jeg elsker racen og dens sind. Hun skrev så at hun stod og skulle af med en fjordhest, hvilket jo var heldigt for mig d:
Vi lavede et gensidigt kig, og vi besluttede os for at bytte. Der gik lidt over en uge fra at jeg lagde annoncen på B op, til at jeg havde en ny hest.

Belou hedder nu Charming :) Og det passer bare lige til ham :D

Luna har allerede givet mig modet tilbage. Vi får en masse gode ture sammen, og hygger på mange forskellige måder. Hun er hesten man bare sætter sig op på på folden, og rider rundt i alle tre gangarter uden problemer <3

Hvis nogen skulle have lyst til at følge os på instagram, så kan I finde os på @luna_merci :)

Tir. 17 maj, 2016
I dag står den på undervisning - vi skal mødes med underviseren på rideskolen tæt på os. Håber på det bedste :D
Kommentér på:
Fjordhest Langthjems Luna
Annonce