{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Carreas (Himmelhest) 1996

460 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine  S
Kvinde | 41 år | Oprettet: 19. jul 2006


Holstener Carreas (Himmelhest)

Fødselsår:
1996
Højde:
Hele 164 cm i stang
Temperament
Han er super cool, fornuftigt hoved og godt temperament. Letter ikke på et ører når vi rider hjemme eller ude i naturen. Han var meget bange for køer. Ikke hvis de stod stille men når de var nysgerrige og kom gående eller løbende på marken, så vendte Carreas på en femøre og ville væk - det har jeg trænet meget på og vi kan nu skridte forbi nysgerrige køer uden problemer.
Gangarter
Middel i alle 3 gangarter er flot selvgående
Stævner
Har startet spring i sine unge dage.... Ligenu rider vi lange ture i den flotte natur lidt hyggedressur også træner jeg ham i horsemanship. Så det hele er på hyggeplan :)
Stamtavle
Skal lige have tjekket passet på gården vender tilbage med info
Køn
En skøn skøn vallak - han kan være hingstet på folden når hopperne på gården er hingstegale pga han blev kastereret som 5 årige. Men på stald og under rytter ingen unoder selvom der er hopper på banen eller i hallen.
Bemærkninger
Carreas er en rigtigt nem hest vi rider mange lange ture i naturen, lidt hygge dressur. Han er tidl springhest. Jeg træner ham også i horsemanship der er han også bare samarbejdsvillig til trods for det er helt nyt for ham. Han er bare en ene ikke rigtigt nogen unoder udover at han kan være hingstet på fold, når hopperne er hingstegale de dufter jo så godt :)
Kommentér på:
Holstener Carreas (Himmelhest)
Annonce