{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Maggie 2013

288 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Beck og Ponyerne
Kvinde | 20 år | Oprettet: 22. maj 2010


Shetlænder Maggie

Fødselsår:
2013
Højde:
Ca 100 cm
Temperament
Hun har et rigtig dejligt temperament.
Gangarter
Hun går dejlig friskt frem.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Maggie er en skøn shetlænder hoppe jeg fik hjem den 9 januar 2017 efter at min ridehest Frida var blevet aflivet.
Jeg holder utrolig meget af hende allerede og håber vi får mange gode timer sammen.

Planen med Maggie er at hun skal være min kommende kørepony.

19-05-2017
Det allerede rigtig godt med Maggie, har jo haft hende i ca 4 måneder og 10 dage.
Hun prøvede at have rytter på sidst jeg var hjemme ved hende i weekenden, og det sagde hun intet til. så regner med det snart skal prøves igen, rytteren der kom på hende er virkelig også en rigtig sød lille pige, hendes mor er også en erfaren rytter så det hjælper mig rigtig meget i forhold til hvordan Maggie skal tackles nu hvor hun ikke er så erfaren endnu.

26-09-2017
Det går rigtig fint fremad med Maggie, hun er blevet så god til at have rytter på. hun har efterhånden prøvet det et par gange, og hun er så god at hun nu kan styres nogenlunde på tur så længe hun har sin bedste ven Maja med som støtte.
Jeg overvejer også at tage til noget kursus med hende i Oktober men det skal vi se lidt på, da det kommer an på om jeg kan skaffe transport.

11-10-2017
Maggie´s pas er endelig under produktion ved SEGES og det skulle gerne blive afsendt her i eftermiddag.
Jeg har også fået transporten på plads til at jeg kan komme til kursus med Maggie d 21 oktober. Maja kommer dog også med i traileren så hun ikke skal være selv hjemme. Det bliver også første gang jeg selv køre med heste trailer uden der er en anden med til at hjælpe, så det er lidt spændende.

01-11-2017
Jeg har måske fundet det sted jeg godt kunne tænke mig Maggie skal hen når hun skal tilkøres en gang til næste år hvis alt går efter planen. Dog skal der lige spares en del sammen, da han er lidt dyr men til gengæld super professionel.

09-01-2018
Idag har jeg haft Maggie i et helt år. Det har været 365 dejlige dage, og jeg glæder mig til mange mange flere med hende.

29-01-2018
Jeg håber meget snart på at kunne starte noget ordenligt træning op med Maggie. Men lige pt bliver det ikke til særlig meget da jeg har rigtig meget at se til pga flytning og nyt arbejde.


Kommentér på:
Shetlænder Maggie