{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox 2017

565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah t
Online
Kvinde | 21 år | Oprettet: 25. apr 2010


Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox

Fødselsår:
2017
Højde:
Da hun kun er 4 dage gammel, er hun ikke blevet målt endnu, men jeg vil skyde hende til at være lidt over 1 meter

Da hun var 7 måneder blev hun målt til 134, og cirka 137 over måsen :P
Temperament
Som mange andre føl er hun meget nysgerrige, og vil gerne undersøge alt omkring hende - Hun er bestemt ikke bange eller nervøs af sig, og hun virker yderst tillidsfuld når det kommer til mennesker.
- Hun elsker at snakke og blive kløet (selvfølgelig ;) )

29/01 - Tayisha har udviklet sig til at være en utrolig tillidsfuld cool lille dame, og ikke mindst en kæmpe ballademager som altid lige skal afprøve nogle grænser :P Derudover er hun en meget bestemt ung dame, som uden tvivl ved hvad hun vil, og ikke mindst ved hvad hun ikke vil - hvilket hun ikke ligger skjul på under håndtering, det kan i øvrigt være lidt af en udfordring engang i mellem :P

Men alt i alt er hun en skøn lille hest
Gangarter
Det er begrænset hvor meget jeg har set, men syntes da det ser lovende ud - Hun træder godt igennem og har en super fin op ad bakke galop.

Traven har jeg ikke set så meget af endnu, det forgår helst i galop ;)

29/01 hun har udviklet nogle rigtig fine gangarter - Hun er en rigtig lille svævende dansemus i traven. Halen er nærmest altid oppe og hun har en kæk "her kommer jeg" attitude.

Hun er som tidligere rigtig glad for galop, hvilket bestemt også er det man ser mest af. Galop skal helst forgå i super høj fart med en masse krumpspring :P
Stævner
Vilhelsmborg National show - 1- 3 sep. - Havde en rigtig dejlig og nem følle pige med i byen, så det kunne ikke have været bedre :)
Stamtavle
M: Amina Bint Charm ox

F: D. Van Marc ox

Stamtavlen kommer ind, så snart hun er blevet "registreret" :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Tayisha blev født d. 15/05 kl. 00:40 - præcis på termins datoen, så det kunne ikke have været bedre. Selve folingen kunne heller ikke have været gået bedre - Amina klarede det hele selv. Folingsalarmen gav lyd fra sig cirka 00:20, derefter tjekkede vi hurtigt til Amina, bare for at være på den sikre side, og som alarmen nok havde vist os, så var folingen igang. For at give Amina ro, gik vi ind i stalden og ventede i et lille kvarter før vi gik ud og tjekkede igen - Og der var Tayisha allerede ude.

- Hun var på benene efter cirka 1 time - Så alt i alt gik det hele efter bogen, og jeg kunne ikke være mere glad og stolt over mine to fantastiske piger<3

2 dage gammel havde Tayisha allerede grime og trækketov på, hvilket hun tog i stiv hov - Vi er så småt begyndt at lære hende at et ryk i grimen betyder fremad, og det syntes jeg faktisk går rigtig fint :)

Som skrevet tidligere er hun en utrolig cool dame, som er nærmest ikke er bange for noget. Hun går direkte i trailer, vader over presenning i første forsøg og nyder altid en god gå tur (Dog skal den altså helst forgå i høj fart, hvilket madmor her, ikke er helt enig i, så det kan godt blive noget hårdt :P)


Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox