{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Freyfaxi fra Jordsby (Faxi) 2009

1.121 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette&Freyfaxi
Kvinde | 26 år | Oprettet: 23. nov 2011


Islænder Freyfaxi fra Jordsby (Faxi)

Fødselsår:
2009
Højde:
140 cm
Temperament
han er meget vågen, men med rette tryghed falder han til ro
Gangarter
Han har skridt, trav og galop
Stævner
Der er ikke startet nogle stævner endnu
Stamtavle
Far:
Ljúfur frá Vindási

Mor:
Sía fra Jordsby
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en dejlig lille ismule, med meget krudt i røven. Så et bare bukspring kommer der da. Men ellers er han jordens dejligste ismule. Jeg fik ham hjem den 4 august 2017. Så han er stadig meget ny for mig. Han er meget tryghedsnakoman

Jeg fik redet en tur i dag den 7 august. På nogle km men han tog alt i stiv arm, både traktor med store vogne, lastbiler som larmer ekstra meget, han var da ligeglad. Super godt klaret i forhold til det er hans første gang han omgås så store køretøjer og maskiner.

Freyfaxi eller dagligt kaldt faxi, er ikke tilredet helt han mangler galoppen og at få ordentligt styr på tølten. Men han er en dejlig ismule.

D. 19 aug. 2017
Har i dag haft Faxi i 14 dage, og han har fået fuldstændig styr på galoppen og vi er begyndt indspringning. Han bukker heller ikke så meget mere, efter jeg har fundet hans rette element.
Vi træner stadig meget med tølten.

Faxi er desværre blevet halt, for første gang i hans liv. Men det skal vi nok komme over.

D. 20 nov. 2017
Faxi har fået fjernet sin ulvetand for nogle dage siden. Så nu er vi gået i gang med projekt indlæring af hackamore. Dog kastede han mig af for nogle uger siden, så jeg har haft lidt rideangst. Jeg er bange for at ride når ingen holder fast i ham. Men i går så jeg frygten i øjnene og var oppe på ham i en halv time, hvor vi bare skridtede rundt. Og han er bare den blideste og roligste når han kan mærke at man ikke er helt så tryg. Han er også blevet klippet. Han har fået sig en bedste ven, en dejlig gammel (men legesyg) fjordhest. De hopper og løber rundt efter hinanden. Han er endelig blevet en del af flokken.

D. 30 januar 2018
Faxi har rykket sig en del siden han kom hjem til mig. Samt at han har fået sig en del mere erfaring i ridningen. Dog fungere han ikke til baneridning da han bliver varm i hovedet og laver ballade. Men på tur er der ingenting og han elsker det






Kommentér på:
Islænder Freyfaxi fra Jordsby (Faxi)
Annonce