{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Hale-bopp 1997

338 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JuliaMis
Kvinde | 15 år | Oprettet: 28. aug 2014


New Forest Hale-bopp

Fødselsår:
1997
Højde:
148 cm
Temperament
Bob har tidligere været elevskolepony, og er derfor blevet til en lidt muggen og doven elevskolepony. Men det arbejdes på hver eneste dag, og er blevet meget gladere end han var for 2 år siden. Alt i alt en dejlig rolig gammel pony, der elsker nye eventyrer.
Gangarter
Han har middel gangarter.
Stævner
Har redet nogle stævner på ham, ihvertfald siden jeg begyndte at ride, men det var kun elevstævner. Har kun lige fundet tre stævner med procent, så jeg håber det er okay.

26/11/16 - LC1 64,4% 4 plads

26/08/17 - LC1 67,4%

27/08/17 LB1 65,33% 3 plads
Stamtavle
Far:
Sulaatik's benji
Farfar:
Priory prickle
Farfars far:
Tomatin golden gorse
Farfars mor:
Priory pollyantha
Farmor:
Fury's olgarine
Farmors far:
Chungel fury
Farmors mor:
Hutte's olgarine
Mor:
Betsie
Morfar:
Kantje's sjonny
Mormor:
Broomy mist
Mormors far:
Millersford mist
Mormors mor:
Broomy hippy


Køn
Han er en fantastisk vallak.
Bemærkninger
Som tidligere sagt har Bob været elevskolepony siden jeg startede med at ride. Det eneste jeg ved fra hans fortid er at han kommer fra Holland, og blev registreret i Holland.
Men Bob kom som sagt her til Danmark for at være elevskolepony. Jeg kan huske ham som en sød pony jeg altid var forelsket i. Så var der jo selvfølgelig et tidspunkt hvor jeg skulle ride de andre ponyer, og der gik så lang tid inden jeg skulle ride Bob igen. I mellem tiden bliver jeg jo så forelsket i en anden elevskolepony. Så meget blev det ikke til inden jeg skulle ride Bob igen, og gæt hvad! Ham blev jeg så forelsket i, IGEN! Det var så nu jeg begyndte at blive elevskolepasser på Bob (altså en slags part) og jeg begyndte at føle at han blev meget aggressiv og sur. Han hadede at stå som elevpony, og til sidst pga. hans adfærd var der kun mig tilbage som gad og ride ham. Til sidst plagede og tiggede mine forældre om at få ham. Idag er det 2,5 år siden han blev min helt egen, selvom det var ca. 8 år siden jeg mødte ham.
Jeg har altid elsket at arbejde med ham, fordi han var noget specielt som ingen andre kunne se. Alle andre så ham som et mislykket stykke legetøj og sagde til mig at jeg skulle finde en bedre hest. Men hvad gør det bedre at købe en bedre hest der allerede kan det hele, og er en hel bondegård værd, når man træne op og blive klogere sammen med sin pony?
Hale-Bopp fylder næsten hele mit hjerte, og jeg vil aldrig give ham op, fordi jeg ved han kan!


Kommentér på:
New Forest Hale-bopp