{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aslan 2017

273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laila K
Kvinde | 43 år | Oprettet: 12. jun 2014


Anden særlig race Aslan

Fødselsår:
2017
Højde:
Sluthøjde ca. 155 cm
Temperament
Roligt
Gangarter
Fine
Stævner
-
Stamtavle
Ingen. Født 2. juni 2017

Mor: Flicka - brun Nordsvensk Skovhest, højde ca 155 cm
Far: Valdemar - gul Fjordhest, højde ca 150 cm

Mor er en rolig, rar hest. let reserveret. Far er den type der helst skal kravle op i lommen på dig. Han er SÅ sød :)
Køn
Hingst - kommende vallak :)
Bemærkninger
16. februar 2018
Ikke nemt at være ny hest i stalden. Aslan slappede betydeligt af da de små kom over som naboer og torsdag tænkte vi at de skulle et par timer på fold. Først ud med Callisto (hingst 4 år) og så tog vi Nicki (vallak 24 år) og Aslan ud. Aslan gik fornuftigt, han er jo ikke vant til at gå i snor, så vi måtte lige tage en del runder, men han hverken kiggede eller var nervøs for noget.

Ind på folden, det gik fint. Indtil Callisto syntes han ville lege med den nye hest. Så han løb efter ham og nappede ham i bagbenene og Aslan satte i løb. Og så ikke hegnet før det var for sent. Gennem hegnet, tilbage, gå lidt i panik og løbe fremad - og gennem leddet! Og så løb han lidt rundt der og var forvirret. Han stak ikke af, men gik bare rundt og lidt efter kunne jeg gå lige hen og tage ham. Og så stak de små af. For fuld skrald ned over marken. Aslan stod bare og trippede lidt. Jeg satte ham i stalden og så måtte vi på ponyjagt.

Vi fik hold i Callisto ovre ved naboen og han fik vrinsket Nicki med hjem. Ind med Callisto, få fat i Nicki, ind i boksen. Lave hegnet, sætte hvid snor hele vejen rundt og markere på hegnet og så ud med Nicki og Aslan igen. Aslan var let nervøs over at skulle ind på folden, men lod sig overtale og de gik fint sammen i nogle timer.

Han er generelt SÅ nem. Er meget madglad, men venter pænt til jeg hælder op, er rolig og sød og finder sig gerne i at blive børstet. I går lykkedes det ham at gå ud af boksen, så trissede han op for at se hvad min kæreste lavede, trissede ned og hilste på ponyerne og ind i sin boks igen. Ingen flagren eller renden rundt. SÅ rolig og afslappet. Han er fantastisk <3

12. februar 2018
Svær start for Aslan. Han har været SÅ ked af det og ville bare gerne hjem. Hans staldkammerater stod lidt oppe af staldgangen overfor og vi regnede med at det var fint, men det var det ikke. Aslan var bare ulykkelig og forsøgte flere gange at komme ud af boksen, stressede rundt og svedte. Så det endte med at vi tømte boksen ved siden af for de 100 halmballer og satte de 2 små ind ved siden af. Så håber vi det hjælper.

Men sød er han, vi har hygget gevaldigt i dag, nusset og børstet man :)

11. Februar 2018
Så kom dagen hvor Aslan kom hjem. Vi hentede ham sammen med et hold naboer og deres Nordbagge og trak ham hjem. Ikke helt gnidningsfrit da han er HELT rå. Han har aldrig været skilt fra sin mor eller blevet trukket med.

Men han gik faktisk pænere end forventet og kom hjem i boksen. Han var noget ked af det, men vrinskede blot lidt og gik lidt rundt. Jeg er sikker på at han nok skal falde godt til. Han virker meget rolig og nem at omgås

Oktober 2017

Aslan er vores nye hest som kommer hjem d. 11. februar 2018. Jeg har fulgt ham siden han var blot et par måneder gammel, da han bor hos en nabo, hvor begge forældre også bor.

Han har den smukkeste og reneste guldfarve, med en svag ål i en tone mørkere. Han skal nok blive en smuk robust dreng. Han er godt bygget og bliver en kraftig hest.

Aslan er en meget rolig dreng, lidt tilbageholdende og en knægt der gerne går lidt sine egne veje iflg. avler :) Glæder mig til at få ham hjem.

Flere billeder følger når han er kommet hjem


Kommentér på:
Anden særlig race Aslan