{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Vestergaard's Fighter 2018

334 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Barockpinto Vestergaard's Fighter

Fødselsår:
2018
Højde:
Forventet 162-164
Temperament
Meget snaksagelig, vrinsker glad når vi kommer i stalden. Nem og omgåes.
Gangarter
Tre fine.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: Frieser Riemke Fan't Kleaster

Far:pinto Casino.

Begge kan ses på min profil.
Køn
Hingst
Bemærkninger
Fighter er hans navn blevet, fordi han er en FIGHTER.

Han er født d. 24/2-18, og to dage senere mister han desværre sin mor pga en udposning som brister et sted. Fighter står nu alene tilbage.

Min anden hoppe som folede en uge tidligere nægter og være behjælpelig med og passe den lille fyr, så vi må straks ind og se om der fandtes en ammehoppe som savnede et føl. Desværre var det ikke tilfældet, så vi måtte skynde os ud og købe noget mælkeerstatning til ham indtil vi fandt en ny mor til ham.

Vores dyrlæge kendte så til en metode med og give en hoppe der havde haft føl før nogle piller, så den kunne få en mælkeproduktion igang, så det valgte vi og prøve. Jeg måtte ud til mine forældre og hente deres ældre pony Beauty (som også er under min profil) og så ellers krydse alt hvad der kunne krydses for hun ville være mere venlig stemt overfor det lille føl som min anden hoppe var.
Heldigvis var dette tilfældet, og efter tre dage på piller accepterede hoppen at føllet diede ved hende:-) så selvom det ikke er hans rigtige mor han går ved nu, så har han FÅET en ny mor som kan passe på ham og opdrage ham.

Jeg er selv den hoppe så taknemmelig for hun tog ham til sig.

Selvom det var en hård start for så ny et føl, så har han bare på intet tidspunkt mistet glæden til livet, og det har været utrolig dejligt og se han har klaret sig så fint, trods den hårde start.

Så på de fremtidige billeder jeg lægger op, så er det altså ikke hans biologiske mor han står ved.

Nu må vi se hvad tiden bringer, egentlig var det ikke meningen han skulle blive her efter fravænning, men denne oplevelse vi har været igennem har givet et helt særligt bånd.

Jeg håber i vil byde ham velkommen, så vi fremad kan vise ham frem. Det fortjener han.


Kommentér på:
Barockpinto Vestergaard's Fighter