{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Don primero m 2010

383 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Lykke T
Kvinde | 18 år | Oprettet: 8. dec 2017


Tysk Oldenburger Don primero m

Fødselsår:
2010
Højde:
173cm
Temperament
Dejligt temperament, rolig trods at han kun er redet i cirka 1 år. Har dog lidt en tendens til at se spøgelser engang imellem, men så skal han bare fremad og arbejde videre. Han er lidt af et legebarn, der bider i trækketovet og leger helt vildt på folden. Han mærker rigtig meget på mine følelser og hvis jeg er nervøs er han nervøs.
Gangarter
Dejlige gangarter, træder flot over i skridt og en super lækker galop. Han mangler stadigvæk lidt styrke i galoppen men går super lækkert alligevel.
Stævner
Ingen endnu, men glæder mig til at vi er klar. Han har heller ikke gået stævner med forgående ejer, men jeg har startet lidt klubstævner på min tideligere elevpart, en LD1 til 72%
Stamtavle
Far:
Detroit
Farfar:
Dimaggio
Farfars far:
Don primero
Farfars mor:
Winnipeg
Farmor:
Rhapsodie
Farmors far:
Lord liberty g
Farmors mor:
Rhytmik
Mor:
Athina
Morfar:
Milan
Morfars far:
Michellino
Morfars mor:
Chianti skovvang
Mormor:
Arie
Mormors far:
Aleksander
Mormors mor:
Ariette salvadhus


Køn
Vallak
Bemærkninger
Super dejlig hest, med at skønt roligt temperament. Han er ikke bange for diverse lyde og er en meget social hest. Han elsker en legekamerat på folden og at hygge sig med de andre heste. Han elsker mad og så længe at han får gulerødder er han glad. Jeg har kun haft ham i 2 uger og han er ikke redet så meget så vi har meget fokus på grundridningen. Der kommer selfølgelig flere billeder og mere info når jeg lærer ham bedre at kende. Han er helt mørkebrun/sort og har 2 små hvide aftegninger på bagbenene. Han er super nem i stalden, og allerede efter at have været hos mig i 2 uger er han faldet helt til ro og vrinsker allerede når jeg kommer ind i stalden. Han er tilredet sent som 6 årig og er derfor ikke så stærk endnu, men vi arbejder på det.

31.07.2018:
Føler virkelig at Primero og jeg begynder at forstå hinanden i ridningen og de går bare fredmad. Vi er begyndt på øvelser som schenkelvigninger og versader. Han er virkelig bare en guttermand og gør altid sit bedste når vi rider. Jeg har været på ferie i 2 uger, hvor min underviser har redet ham et par gange og han var rigtig sød.

14/09/2018
Vi har nu haft vores nye Amerigo sadel i 1,5 uge og Primero er bare en helt ny hest. Han har masser af skulderfrihed og Vi øver nu istedet for at ride ham frem at han kan vente bare lidt. Vi begynder virkelig at få et bånd og jeg kan mærke at han begynder at stole på mig. Når jeg kommer til folden kommer han hen for at sige hej til mig ovs.


Kommentér på:
Tysk Oldenburger Don primero m