{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bolette 2006

1.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Therese  F
Kvinde | 31 år | Oprettet: 7. apr 2008


Anden særlig race Bolette

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 135-137stg
Temperament
Bolette virker rolig og omgængelig. Vi har endnu ikke kendt hinanden ret længe, så vi har endnu ikke oplevet så meget.
Hun er frisk, og opmærksom, på en god måde.
Gangarter
Fine bløde gangarter.
Vi er endnu ikke begyndt at ride, så mere information kommer :-)
Stævner
Bolette har gået stævner med forrige ejer.
Stamtavle
Ingen stamtavle.
Hun har noget Knabstrupper i sig, da hun er plettet om mule og øjne
Køn
Hoppe
Med stort kæmpe-fedt H
Bemærkninger
Skøn lille pony-dame.
Har før gået som rideskolepony i 5 år, og efterfølgende blevet privat pony, og redet af en pige på 9 år. Pigen og bolette havde desværre et styrt, så hun mistede desværre interessen og modet på hende.

Bolette er en dame med sin egen vilje, og selvtillid og har ikke noget imod at sætte sin store oldenborger-foldmakker på plads.

Hun elsker at være i nærheden af børn, og er både rolig og kold.

Hun kommer gladeligt mig i møde, når hun skal hentes på fold.

Bolette passer fantastisk ind i vores familie, og passer til de behov vi har. Ligeledes passer vi til hendes behov.

Glæder mig til at lære hende bedre at kende :-)
Nogle Billeder lånt af forrige ejer. Nye billeder kommer løbende.


D. 29 juli 2018
- nu har jeg efterhånden haft boletten i et godt stykke tid. Hun er en hoppe med fedt kæmpestort H. Hun er stædig som et æsel, viljefast og selvstændig. Hun prøver mig af, hun prøver staldmutter af, smeden, de andre heste, hun prøver alt af. Hver en lille ting, vil hun gerne prøve at modsætte sig. Jeg tror hun søger grænser, får når hun får et nej, eller får at vide at når det er sagt, så er det sagt, så bliver hun hurtigt samarbejdsvillig, arbejdsom og nem.
Men vi passer godt sammen os to. Det kan jef se, og mærke. Jeg kan mærke at hun glæder sig når jeg kommer, hun er glad og omsorgsfuld.
Jeg tror, at vi bliver venner for livet.

Da vi startede ud, med ridning og træning, ville hun helst have hovedet i himmlen. Hun startede ud i galop, og bukkede som rodeotyr. Jeg opdagede hurtigt, at der var noget, der skulle ordnes. Hun slappede ikke af, spændte op overr alt. En masse massør arbejde, og øvelser, gør nu, at hun går fint i holdning, helt af sig selv, at hun arbejder afslappet, bruger ryggen, og nyder at arbejde. Hun er lydhør, og vil så gerne være med.


Bolette havde smed. Smeden var smask forelsket, fordi hun selv har en knapstrupper.
Bolette hilste pænt og venligt på. Og var næsten puttet i smedens lomme og kørt med hende hjem. Men bolette, var noget af en djævel. Hun stod bevidst og svingede første forben frem og tilbage, op og ned, og skulle samtidig gøre som om, at fluer var det værste i verden. Der var ikke mange fluer. Første bagben ville hun ikke løfte, og da hun endelig gjorde det, strak hun det helt vandret bagud, bare fordi hun kunne. Ja, så kneb det jo lidt med balancen. Næste bagben løftede hun pænt, men satte det ned 40 gange. Sidste forben, ville hun løfte en lille smule, men trak det helt op, helt ned, og så lagde hun sig sgu ned på begge forben. Smeden hun blev mulet, vasket og sjasket ind i savl. Og hendes hestehale stod for skud. Ja, ja. Hun blev beskåret. Men havde jeg ikke været i nærheden til at holde bolette ''i ørerne'' så ved jeg ikke hvor kønt det har været, eller set ud. Hvis jeg kunne få løn for hver gang, jeg sagde NEJ, ja så var jeg da næsten millionær.
Nok startede smeden ud, med at kalde hende prinsesse, det blev så til staldens dronning, og til sidst sluttede hun af med at kalde hende tøs, og hoppe med H. Det var mig en smule pinligt. Men heldigvis var hun ikke ond, hun drillede bare.

15.august 2018
- bolette og jeg, er ikke rigtig kommet så meget igang med ridning. Vi står i et sadelhelvede uden lige. Enten er den for lang, for kort, for smal, for rundt, rutsjer frem, dårlig gjord, ja, der er noget hele tiden. Vi afventer nu en sadelmager, og så tager vi den derfra. Vi har redet uden sadel, det går bedre og bedre. Hun søger pænt i holdning, men når hun bliver udfordret, vil hun gerne lave nykker. Når hun så er overtalt til at arbejde videre, gør hun det med glæde. Vi laver ikke så meget i trav og galop, endnu. Jeg har ikke rigtig balance til det, men det bliver også bedre for hver gang. I longe arbejder hun bare så fint, forstår og aflæser signaler, og så ved hun når det er ros-med-godbid tid :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Bolette
Annonce