{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lullu (solgt) 2005

479 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pernille p
Kvinde | 47 år | Oprettet: 29. jun 2009


Anden særlig race Lullu (solgt)

Fødselsår:
2005
Højde:
120
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Mestrer både skridt trav og galop med fint tempo, bæring og balance.
Stævner
Hun har hos tidligere ejer startet nogle springstævner.
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Lullu er en helt fantastisk all round pony. Hun går altid godt fremad på tur med ørerne fremme - nu skal der opleves noget. Hun er fuldstændig trafiksikker - også for tung trafik. Jeg føler mig derfor helt tryg ved at lade børn komme med på rideturene. Hvis det er små børn, rider jeg med hende som håndhest, da hun ellers gerne vil meget hurtigt af sted.

Jeg har egen agility/springbane og her har hun både redet over bro, gennem labyrint, over vippe og meget mere. Hun er desuden mega sej til at springe og springer med god teknik og gerne højt.

Lullu vil dog gerne bestemme, så hvis ikke man som menneske er kærlig og konsekvent, så kan finde på at gå sin vej ude på marken, lægge hun ører, bukke og hapse. Hvis der kræves noget af hende på ridebanen skal man være tålmodig og venlig (og modig) og efter noget tid finder hun ud af, at det måske alligevel er ret sjovt.

Jeg er hendes voksne bedste menneskeven. Mig følger hun rundt på folden og kommer altid, når jeg kalder. Jeg ville ønske, Lullu var 30cm højere, så jeg selv kunne ride hende. Hun er en rigtig makker.
Kommentér på:
Anden særlig race Lullu (solgt)
Annonce