{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Soffy 2005

426 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tascha R
Kvinde | 20 år | Oprettet: 19. jul 2018


Anden særlig race Soffy

Fødselsår:
2005
Højde:
146 cirka. Så hun er kat 1’er pony.
Temperament
En smule utålmodig, til tider.
Ekstremt fræk lækker pony, med gode gangarter.
følsom pony, som virkelig sætter sig ind i dine følelser, og mærker efter.
Gangarter
Skridt - middel
Trav - middel
Gallop - middel.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Soffy er en pony, med den største og mest fantastiske personlighed. Hun er en makker i en verdens klasse. Soffy er klart en super dygtig springpony. Hun elsker at springe, og springer nemt 100cm, med massere overskud, samt med potientiale til mere. Soffy er en super ærlig springhest, og hjælper rytteren, selv når det hele går galt. Hun er en følsom hoppe, som har brug for en der viser vejen, og støtter hende - for hvis du bliver usikker eller tøver, går det direkte ned i hende. Hun elsker en god omgang mash eller gulerødder efter ridning, og bliver lidt mopset, hvis det ikke serveres efter en god ridetur, hehe.
Soffy og jeg har haft et samarbejde i under 2 måneder, og er allerede klar til at starte LB på D plan. Soffy har tidligere haft føl. Hun er ekstremt Følsom. Og en meget enestående pony.
Hun knytter sig rigtig meget til sine medmennesker, og viser hvor vigtigt det er for hende, at der er nogle der forstår hende.
udover det er hun en pony med et super godt hovede, hun tænker en del, altså hun er ikke dum. udover det er hun 99% trafiksikker, så man kan altid stole på, at hun ikke bliver bange for små ting i naturen.
Kommentér på:
Anden særlig race Soffy
Annonce