{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Max 2000

453 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline P
Kvinde | 20 år | Oprettet: 20. aug 2018


Anden særlig race Max

Fødselsår:
2000
Højde:
151cm
Temperament
Max er en meget opmærksom hest! Han er blanding af araber og fjordhest, men det er klart at se at hans sind er araber. Han er følsom og gør tingene på sin helt egen måde.
Gangarter
Max har nogle meget bløde gangarter især hans trav er som jeg siger, blød som smør.
Stævner
Max har før i tiden redet et par stævner, på LA niveau. Vist nok både i spring og dressur, men det er ikke noget vi rider sammen!!
Stamtavle
Max har grønt pas
Køn
Max er vallak, men med en lille hingst inde i sig.
Bemærkninger
Max har en gammel kodeledsskade, og dette er bla grunden til vores ridemåde. Max rides mest i cordeo eller i grime, men udover det bruger vi det meste af vores tid på hygge hms og tricks! Jeg passer Max som min egen for familien Søndergaard. Men når det er sagt så har det bånet en helt nu port for mig og Max og vi har fået et rigtigt stærkt bånd! Max har altid været MEGET reserveret og knytter sig meget til en person, når han først har lært dem at kende. Det kan dog tage lang tid med sved og tåre, men en dag gav han ihvertfald efter for mig, og den dag idag følger han mig rundt som en hund, hvor jeg før ikke engang kunne tage fat i hans grime uden han vendte røven til. Men han har et hjerte af guld og er sådan en skøn hest!
Kommentér på:
Anden særlig race Max
Annonce