{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kosmo Van Klaverborch 2007

924 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dagmar  F
Kvinde | 20 år | Oprettet: 16. feb 2019


Anden særlig race Kosmo Van Klaverborch

Fødselsår:
2007
Højde:
Han er CA 137 cm uden sko
Temperament
Han er for det meste en meget rolig pony. Han tager det meste meget cool og panikker sjældent. Han kan godt finde på at kigge lidt men for det meste gør han ikke mere end det.
Gangarter
Skridt: Hvis han selv kunne vælge, ville det hele gå meget langsomt. Man kan godt få ham til at gå frem, det svære er at holde tempoet i ham.

Trav: Når vi rider på banen har han en meget langsom trav og det kræver noget at holde tempoet. På tur eller på travbanen får han en virkelig god og dejlig trav med masser af fart og gode bevægelser i ryggen. Der får han strukket benene godt ud. Han er også ved at blive stabil med hovedet.

Galop: Han har en fin galop, dog mangler han lidt balance hvilket vi arbejder på. Han har et fint tempo dog lidt til den dovne side nogle gange. På tur elsker han at jorde på en mark og der kan det ikke gå hurtigt nok.
Stævner
Stamtavle
f: Kosmonaut van Klaverborch
ff: Kierow van Klaverborch ox
fm: x
fff: Karnaval ox
ffm: Sunlight (ster; pref. ; prest Fok)
ffff: Naftalin ox
fffm: Karinka ox
ffmf: Mufaq ox (pref.)
ffmm: Belinda (keur; prest. Sport)
fffff: Topol ox
ffffm: Nepridwa ox
fffff: Aswan ox
ffffm: karta ox
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi har haft en del problemer gennem de år jeg har haft ham. Hans ryg er meget kort hvilket gjorde, at vi have et år Ca. med bukkespring hvor jeg blev bange for ham. Vi fik hjælp og kom på rette spor igen. Nu rider vi i lammeskindsadel og ponypude og leder efter en "normal sadel" der kan passe os begge.

Kosmo er en meget lærenem hest og vil gøre alt for mad.
Han elsker at springe og kan komme godt op i højderne i løsspring når vi får trænet lidt mere.
Han nyder også at komme på tur og er meget sød nye steder.

Her til sommer fik jeg den idé at købe et bidløst hovedtøj. Det fungerede så godt for os, så nu rider vi kun med det, medmindre vi skal til stævner hvor man skal bruge bid.

Vi begyndte i år 2018 på monté travløb. Det viste sig at være virkelig sjovt og noget som vi begge nødt. Han lærte hurtigt hvad det gik ud på. I år (2019) er det mit sidste ponyår og jeg vil gerne ud og starte nogle dressur - og springstævne med ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Kosmo Van Klaverborch
Annonce