{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shire Vesterbjergs Big Bay Conrad 2018

1.663 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shire Vesterbjergs Big Bay Conrad

Fødselsår:
2018
Højde:
D. 26. juli, 2019 er han målt til 147,5 i stg :) men det kan snyde lidt, for jeg har ikke et rigtigt stangmål, og måtte bruge en pind, og så måle derfra :)

D. 30. Oktober, 2023 - har ikke målt ham, men vil skyde ham til at være omkring 165 i stg(+-). Han er højere end mig, og jeg er 159 cm.

Far er omkring 187 i stg.
Mor var omkring 170 i stg.
Temperament
Han er så mild, rolig og meget tillidsfuld.
Gangarter
Gyngehest :D
Stævner
Stamtavle
M: WW Bessie
F: Freezlund Mister B
(resten kommer)
Køn
Vallak.
Kastreret d. 26. Oktober,2023
Bemærkninger
Navn : Vesterbjergs Big Bay Conrad

Conrad er min drømmehest, jeg har drømt om at eje en shire siden jeg var en lille pige <3
Og jeg har længe ønsket mig en ung hest, som lige var vænnet fra, så jeg selv kan være med til at præge den og sørge for at den kun får gode oplevelser med mennesker :)

Conrad flyttede hjem til os d. 16. Januar, 2019, og vi har aftalt at han bliver en gammel mand her <3 :D

De første par dage var han lidt ked af det, gad os ikke rigtig - og ville ikke spise sit foder. Så de første 2-3 dage brugte jeg rigtig meget tid på bare at stå/sidde ude ved ham på folden, uden fysisk kontakt - fordi jeg ikke ville presse ham og forvirre hans unge hjerne, og jeg gerne ville have at han selv søgte mig :)
Det gik der et par dage med, før han selv begyndte med at søge os på folden :) nu kan han slet ikke lade os være :D

Han havde noget regneksem da han kom pga. hans MEGET tykke vinterpels og det våde vejr der har været, som vi er igang med at behandle. Det er blevet meget bedre, men er stadig ikke helt væk. Og så har han lidt tynd mave lige nu :) det er grunden til at jeg ikke har fået taget så mange billeder af ham endnu, men der bliver opdateret med tekst og billeder hen af vejen når vi lærer hinanden bedre at kende <3


D. 26/2-2019 havde jeg smeden ude og beskære ham første gang(her altså) - det var Conrad ikke meget for :) hans balance er ikke så god, og han har svært ved at forstå hvorfor smeden skal komme her og løfte på hans ben - så det skal vi godt nok have trænet noget mere, så det ikke bliver en øv oplevelse for ham, eller smeden for den sags skyld :) og jeg ville også selv være en smule træt af at stå med en fuldvoksen shirehingst som ikke kan løfte ben :D jeg må gerne løfte alle ben, men han vil gerne have dem hurtigt ned igen :)



Kommentér på:
Shire Vesterbjergs Big Bay Conrad
Annonce