{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Thor 2004

212 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Kaagaard
VIP
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. okt 2009


Shetlænder Thor

Fødselsår:
2004
Højde:
85 cm.
Temperament
Rolig, cool, lidt sensitiv, venlig, imødekommende, nysgerrig
Gangarter
fine
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
vallak
Bemærkninger
Thor kom hjem 18-05-2019

Thor blev købt med henblik på at være selskabspony til min hingsteplag Turbo, men skæbnen ville desværre at sådan skulle det ikke gå - kemien manglede simpelthen mellem dem. Det viste sig så at det perfekte match, gik ovre på den anden side - nemlig hopperne.

19-05-2019:
Den første nat gik han alene, så han lige kunne få lov at finde ro, stille og roligt. Det gik også fint nok, fik dog at vide at Ronja havde stået og vrinsket efter ham, siden tidlig morgen, den morgen, så jeg tænkte at han lige kunne få lov til at komme ind og hilse på damerne. Det gik stille og roligt, og han faldt faktisk hurtigt til i flokken. Vi prøvede at introducere ham til Turbo, senere samme dag, men det gik slet ikke. Turbo var efter Thor, og Thor var slet ikke tilpas inde hos Turbo, så der var ikke andet for end at skille dem ad igen, og så var beslutningen jo nem - han blev simpelthen flokmedlem hos pigerne, hvilket passede alle 3 helt fint.

Thor trives allerede rigtig godt: han har en kæmpe fold, 2 damer der er smaskforelskede i ham og masser af græs.

Han er utrolig sød, og kærlig. Han er god til små børn. Man kan bare gå ind på folden, og snakke med ham. Han passer rigtig godt på pigerne, og så kommer han hen på folden, lige så snart han ser en, for at snakke.

efter 3 dage, kender han allerede kodeordet for fodertid - en bestemt fløjten jeg fløjter.

Tricks: Han kan smile, ryste på hovedet og stejle.

Opdateringer:
12-06-2019: Thor har snart været hos mig i 1 mdr. (18-06), og det går bare så godt. Han er faldet hurtigt til, og har endda overtaget lederrollen mere eller mindre helt (han deler den lidt med Ronja, virker det til). Vi går en lille tur, 3-4 gange i ugen, og han nyder dem. Han er lige som en hund - følger en rundt på folden, og kommer når man kalder. Han er simpelthen så skøn, den lille pony <3.

14-06-2019:
I dag da jeg kom ud til hestene, var de ikke nogen steder at se. Vi (min kæreste og jeg), måtte helt ned i skoven og kigge efter dem, før hestene kom susende. Da jeg fik fat i Thor, opdagede jeg han havde fået nogen små overfladiske sår på mulen - så Thor kom med op til stalden, hvor jeg fik behandlet hans sår.
Jeg ville gerne træne med tøserne i dag, så min kæreste var så sød at gå lidt med Thor imens - Thor fik bare lov at græsse lidt i haven, mens jeg trænede. (læs under Ronjas profil, hvordan træningen gik)


Kommentér på:
Shetlænder Thor