{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Thor 2004

824 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Shetland
Kvinde | 32 år | Oprettet: 15. okt 2009


Shetlænder Thor

Fødselsår:
2004
Højde:
85 cm.
Temperament
Rolig, cool, lidt sensitiv, venlig, imødekommende, nysgerrig
Gangarter
fine
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
vallak
Bemærkninger
Thor kom hjem 18-05-2019

Thor blev købt med henblik på at være selskabspony til min hingsteplag Turbo, men skæbnen ville desværre at sådan skulle det ikke gå - kemien manglede simpelthen mellem dem. Det viste sig så at det perfekte match, gik ovre på den anden side - nemlig hopperne.

19-05-2019:
Den første nat gik han alene, så han lige kunne få lov at finde ro, stille og roligt. Det gik også fint nok, fik dog at vide at Ronja havde stået og vrinsket efter ham, siden tidlig morgen, den morgen, så jeg tænkte at han lige kunne få lov til at komme ind og hilse på damerne. Det gik stille og roligt, og han faldt faktisk hurtigt til i flokken. Vi prøvede at introducere ham til Turbo, senere samme dag, men det gik slet ikke. Turbo var efter Thor, og Thor var slet ikke tilpas inde hos Turbo, så der var ikke andet for end at skille dem ad igen, og så var beslutningen jo nem - han blev simpelthen flokmedlem hos pigerne, hvilket passede alle 3 helt fint.

Thor trives allerede rigtig godt: han har en kæmpe fold, 2 damer der er smaskforelskede i ham og masser af græs.

Han er utrolig sød, og kærlig. Han er god til små børn. Man kan bare gå ind på folden, og snakke med ham. Han passer rigtig godt på pigerne, og så kommer han hen på folden, lige så snart han ser en, for at snakke.

efter 3 dage, kender han allerede kodeordet for fodertid - en bestemt fløjten jeg fløjter.

Tricks: Han kan smile, ryste på hovedet og stejle.

Opdateringer:
12-06-2019: Thor har snart været hos mig i 1 mdr. (18-06), og det går bare så godt. Han er faldet hurtigt til, og har endda overtaget lederrollen mere eller mindre helt (han deler den lidt med Ronja, virker det til). Vi går en lille tur, 3-4 gange i ugen, og han nyder dem. Han er lige som en hund - følger en rundt på folden, og kommer når man kalder. Han er simpelthen så skøn, den lille pony <3.

14-06-2019:
I dag da jeg kom ud til hestene, var de ikke nogen steder at se. Vi (min kæreste og jeg), måtte helt ned i skoven og kigge efter dem, før hestene kom susende. Da jeg fik fat i Thor, opdagede jeg han havde fået nogen små overfladiske sår på mulen - så Thor kom med op til stalden, hvor jeg fik behandlet hans sår.
Jeg ville gerne træne med tøserne i dag, så min kæreste var så sød at gå lidt med Thor imens - Thor fik bare lov at græsse lidt i haven, mens jeg trænede. (læs under Ronjas profil, hvordan træningen gik)

Dato: 14-10-2019
Det er noget tid siden jeg sidst har opdateret på Thor, men det skyldes simpelthen at min opmærksomhed lige pt. mest ligger på Bella, som er inde i en utrolig god fase pt. (læs mere under hendes profil).
Men alt i alt så går det enormt godt med ham. Thor er så sød, er begyndt at vrinske når han ser mig, og kommer altid hen og vil snakke - specielt hvis han hører jeg klikker med træktovets karabinhage. (Han elsker at komme ud og gå).
Lige pt, er han i gang med at hjælpe Bella som støttepædagog, når hun skal uden for folden - men hun er faktisk ret cool med det, så nu er han bare med for hyggens skyld, og fordi han elsker at komme ud og lave noget :).

20-10-2019:
I dag var det et fantastisk vejr, så jeg lavede et lille fotoshoot med Bella og Thor.

07-03-2020
I dag er hestene blevet delt i 2 hold. Så Thor går med Ronja,
Og dermed betyder det at Bella så går med Coco

Der var alt for meget uro i flokken

18-05-2020: 1 års dag med Thor <3

I dag har jeg haft Thor i 1 år - og det skulle naturligvis fejres <3.
Thor blev hentet op, blev børstet godt igennem, fik klippet man, hale, spidser i pandelokken og hovskæg.
Han blev "pudset" af med lidt showshine, tørret hen over ham med en svamp (han bryder sig ikke om at få det sprøjtet direkte på), dog fik han lige et par sprøjt i halen - uden han tog sig af det, tror ikke han opdagede det i hvert fald.
Derefter ud og få taget lidt billeder :). der blev også lige tid til at få taget lidt med Bella :D.

10-09-2021: fik ormekur. det gik faktisk rigtig fint, selvom det var første gang han prøvede det (hos mig). lidt tøvende i starten, men tog fint imod til sidst

04-12-2021:
kunne jeg ikke finde - så tog Rudolf i stedet. Ej pjat. Thor kom med ud, blev striglet, tæppe og forbens jule "bandager" (det er ikke rigtige bandager, men ligner). Så fik han gevir og julegrimen på, hvorefter vi fik min kæreste til at hjælpe med at tage billeder, af T og jeg på tur

06-12-2021
Thor var med ude og gå en tur i dag - kun med julegrimen på.

07-12-2021:
Nye billeder

25-01-2022:
2 nye billeder

27-04-2022:
Puha. I dag var jeg sent hos hestene, da jeg havde en aftale i formiddags.

Min mand fortalte at Thor havde været på springtur i formiddags, men var inde på folden igen. Han gik bare og græssede, og var som sædvanlig nem at få ind igen ?? (han havde snakket med sine forældre, som bor på gården, hvor hestene står)

Da jeg så kom ud til dyrene, var jeg lige inde og hilse på først, inden jeg gik ned til hestene. Jeg forventede at Thor var på folden, men pludselig kom han gående - på den forkerte side af hegnet.

Jeg ville ud og gå en tur med ham, så havde hans gamacher med ned, men da Thor kom gående kunne jeg godt fornemme han var dårlig :(.
Han pustede mere end normalt, øjnene var smalle og han var meget langsomt gående - og enormt træt . Men det er klart, hvis han havde ædt så meget græs, og hvem viste hvor længe han havde været ude.
Jeg bandt ham op, og striglede ham. Han fik klippet hår i koden og så gamacher på - og så afsted med os.

Han gik ENORMT langsom, han skulle nærmest hives afsted. Jeg begyndte at blive bekymret og tænkte om det måske var kolik. Så lyttede til hans mave - der var heldigvis godt gang i lydene. Så vi gik videre op af vejen, og Thor forsøgte at græsse lidt, men ville ikke spise det.

Vi gik op på marken, hvor vi gik i 5-10 min. Efter ca. 5 min.,.vil jeg tro, tilbød Thor selv trav, så vi legede lidt med fri leg, hvor han skulle følge mig.
Han var SÅ dygtig - fulgte mig hele tiden, selv da han ikke havde snor på . Seje pony

På vejen tilbage livede han lidt op. Tilbage på folden, gik han hen og drak vand. 5 min. Senere gødede han ??
Aftensmaden blev også spist uden at kny, så jeg er sikker på, jeg kan, sove i nat uden bekymring ??

Og hvor kom han så ud henne?
Det viste sig at underhegnet oppe i den anden ende af folden, var røget. Det var faktisk Thor selv som viste mig det. Han gik nemlig der op og stoppede op, hvor han var kommet ud. Tænker han var smuttet ud igen, hvis ikke jeg var fulgt efter ham.
hegnet blev naturligvis fikset.

17-05-2022:
I dag har vi holdt fotosession med Thor, da vi har 3 års dag i morgen. Men da vi desværre ikke når ud til dyrene i morgen, blev billederne taget i dag.
Så Thor er blevet shinet op med god strigletur, showshine i pelsen, flettet man og hale - ja, nærmest som om han skulle til stævne.
Han blev så flot
Kommentér på:
Shetlænder Thor
Annonce