{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Calypso 2018

201 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline Kolditz
Kvinde | 22 år | Oprettet: 12. dec 2010


Anden særlig race Calypso

Fødselsår:
2018
Højde:
140cm sommeren 2019
Temperament
Hun er generelt en rigtig sød hoppe, men hun er en enmands hest, hun bryder sig ikke så godt om når vidt fremmede går direkte hen til hende og/eller er for frembrusende. Man skal som ny tage det stille og roligt med hende, så er hun også selv rolig..
Gangarter
Hendes gangarter er alle ganske okay, men hendes skridt og trav skal helt sikkert fremhæves..
Stævner
Stamtavle
Hun er blandet tinker / hollandsk varmblod.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte hende sammen med Ghost. Da Calypso først kom til mig kunne jeg kun røre hende på halsen, alt andet var hun meget utryg ved og sparkede ud efter en, hvis man rørte hende under maven eller på bagpartiet.. Hun havde en meget problematisk vinterpels, hvor hele pelsen op ad ribbenene, under maven og ved bringen var knudret fuldstændig sammen.. Så jeg blev nødt til at klippe hende med en saks på cirka 60% af hendes krop, men hun var selvfølgelig også bange for saksen, så det tog mig lidt tid at få klippet det hele af, da det hele vejen igennem skulle være en god og tryg oplevelse for hende... Det sidste problem vi havde med hende var at hun ikke var blevet beskåret ordentligt, så hun var (meget!!) kalveknæet på forbenene, men med et super godt smedeaebejde fra mln fantastiske smed, fik vi også rettet på dette, så alt i alt er hun blevet en super fin og dejlig hest ??

(til forsvar af tidliger ejer, så have de kun haft hende meget kort, og jeg tror hun var for stor en mundfuld for dem, da det var en børnefamilie, og Calypso var bestemt ikke egnet til det på daværende tidspunkt)

Flere billeder kommer
Kommentér på:
Anden særlig race Calypso
x