{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob *O`MALLEY* † R.I.P. † [Himmelhest] 2003

5.869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irish Cob *O`MALLEY* † R.I.P. †

Fødselsår:
2003
Højde:
149,5
Temperament
dyrlægen der lavede handelsundersøgelse på ham udtrykte det rigtig godt:
Hvis han havde været roligere havde han været et glansbillede!!!
Gangarter
Skridt, trav og galop uden problemer. elsker at give den gas ud over markerne.
Stævner
nej
Stamtavle
Ingen. men i mine øjne er han finere end den ædleste araber.
Køn
Valak
Bemærkninger
Malle er brun og hvid broget. jordens dejligste familiehest. han tilpasser sig til den rytter han bærer. hvis min datter på 5 rider ham så er han meget forsigtig og når jeg sætter mig op så ved han at der skal ske noget og så spidser han ører og tripper afsted.
I DAG MANDAG DEN 30. APRIL 2007 ER o´MALLEY BLEVET AFLIVET EFTER HÅRD SYGDOM.

Det startede allerede 3 måneder efter jeg havde fået ham hvor han fik kolik....TINKERE FÅR "ALDRIG" KOLIK. Nå men vi tænkte bare at vi havde været uheldige med foderet. knap et år efter fik han så kolik igen - denne gang meget slemt. dyrlægen var ude 3 gange om dagen i 3 dage. det startede om fredagen og søndag fik dyrlægen mistanke til blodormene. han havde fået i alt 15 liter olie gennem sig og der var intet kommet retur. han tog en fæcesprøve med akutsvar og den viste at hele hans tarmsystem var ædt op af blodorm. Mandag formiddag blev han aflivet og som om det ikke var nok ville hans lille hjerte ikke give op. dyrlægen måtte efter 3 sprøjter give ham en direkte i hjertet og så udåndede han.


ÆRET VÆRE HANS MINDE.

JEG VIL ALTID ELSKE DIG OG SAVNE DIG.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3REGNBUEBROENHer på denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen. Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage.

Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det.

Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser i Regnbuebroen sammen…

Forfatter ukendt
Request From Rainbow Bridge.

Weep not for me though I am gone
Into that gentle night
Grieve if you will, but not for long
Upon my soul’s sweet fligth.
I am at peace, my soul’s at rest
There is no need for tears.
For with your love i was so blessed
For all those many years.
There is no pain, I suffer not,
The fear now all is gone.
Put now these thinga out of your thougths,
In your menory I live on.
Remember not my fight for breath
Remember not the strife
Please do not dwel upon my death,
But celebrate my life.
www.rainbowbridge.co.uk/quietplace.html


Kommentér på:
Irish Cob *O`MALLEY* † R.I.P. †