{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fønix Ida 2006

307 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida H
Online
Kvinde | 19 år | Oprettet: 22. sep 2013


Fjordhest Fønix Ida

Fødselsår:
2006
Højde:
143 cm
Temperament
Frisk og vågen. Hun kigger en del på tur og er varm af en fjordhest at være for hun elsker at løbe stærkt. Hun forstår dog altid når der bare skal skridtes også selvom det bliver forlangt et sted hvor vi plejer at galopere. Om sommeren er hun en del mere rolig.
Gangarter
Når hun er samlet får hun nogle svævende gangarter - specielt traven!
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Admiral Halsnæs
M: Cora Halsnæs
MF: Kvik Halsnæs
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Ida af min veninde for ca. 3 år siden, og jeg har siden da redet lidt dressur og utallige ture på hende. Ida er virkeligt en 'en-mands-hest' da hun tydeligt protesterer når der er nye oppe på hende. Hun er dog aldrig ond eller farlig, og det værste hun har gjordt hos mig med en ny rytter er at stoppe, bakke, og dreje modsat af hvad rytteren beder hende om.
Ida er en hest der stiller spørgsmål til rytteren og rytterens beslutninger nogle gange. Det gør hun oftes ved at stoppe op og kigge tilbage på rytteren, når der bliver forlangt noget af hende som hun ikke helt er med på. Hun gør det også hvis hun hører noget, og skal gøre rytteren opmærksom på at der er et eller andet der over imellem træerne. Det kan både være enormt nuttet, men også frustrerende! :)

Selvom Ida ikke altid bare gør hvad der bliver sagt, så lystre hun stadig ved meget fine signaler. Hun forstår godt hvad man mener ved bare at skifte vægten eller klemme lidt med schenklen, det er bare ikke altid hun er helt enig, og så må man lige fortælle hende at det nu faktisk er en god ide at gøre som man beder om.

At ride ture på hende er en stor fornøjelse, og jeg føler mig priviligeret over at eje en pony som jeg kan ride ud på alene og føle mig (næsten) 100% tryg på.
Det enste jeg kan ærgre mig over ved Ida er at hun ikke lige er 10 cm højere.

Jeg har aldrig i de 3 år jeg har ejet hende fortrudt at have hende, og jeg er helt sikker på at hun aldrig skal sælges!
Kommentér på:
Fjordhest Fønix Ida
x