{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Falco "Falafel" 2015

193 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Falco "Falafel"

Fødselsår:
2015
Højde:
152
Temperament
Mild og underdanig - han er tydeligt den laveste i hirakiet
Gangarter
De ser fine ud men stadig uafprøvet
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen - han er et dejligt plettet gadekryds
Køn
Vallak
Bemærkninger
Falco ejes af min mand- så det er egentlig lidt af en investering. En dårlig en af slagsen ;) Men han er en god hest og jeg glæder mig til at komme i gang med ham!

30. juni 2019
Falco kom hjem til Lolland efter en lang tur i lastbil fra Nordjylland af.. og her er historien:

Vi havde egentlig været i Jylland af andre årsager men valgte at kører nordpå og kigge på ham, bare fordi .. (fordi jeg har en fantastisk overtalelsesevne!) Han stod hos et sødt par som viste ham frem for hånd i trav. Jeg fik lov til at læsse ham i lastbil og han gik egentlig bare med. Han virkede ikke voldsomt interesseret i mennesker og det fandt jeg egentlig som en fordel ved ham, så vi bød på ham, fandt en god pris med sælger og fik ham transporteret til Lolland en måned efter. Her blev han installeret i en boks og virkede som om han aldrig havde lavet andet!

Falco kunne mildest talt ingenting da han kom hjem, men det har jeg jo prøvet før, så det burde ikke være et problem. Han har i efter ankomst lært at få løftet ben, stå bundet på staldgangen, fået trense på, fået sadel på og spændt gjord, har haft vægt på ryggen, været med på gåture og er blevet trailertrænet, hvor han bare gik lige op - hvad gør man ikke for en guf?

Den 30. november 2019
Vi er nu flyttet til en ny stald, hvor han skal gå sammen med 4 ligesindede i løsdrift. Der er ridebane og lidt flere hjælpende hænder, så nu kan vi endelig komme i gang med klargøringen til tilridningen. Han er voldsomt underdanig, så han er tydeligt nederst i hirakiet på folden men siger alligevel lidt fra, hvilket kun er skønt at se!

JEG FIK SLETTET DEN GAMLE PROFIL AF HAM VED EN FEJLTAGELSE - HÅBER AT I VIL TAGE GODT IMOD HAM (IGEN!)
Kommentér på:
Anden særlig race Falco "Falafel"
x