{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mitzi [Himmelhest] 1994

436 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Silke M
Kvinde | 19 år | Oprettet: 15. jun 2022


Anden særlig race Mitzi

Fødselsår:
1994
Højde:
156
Temperament
Mitzi er den sødste lille hoppe, hun er mega blid. Og alle kan håndtere hende
Gangarter
Dejlige gangarter, hun har sine gangarter fra sin Araber side
Stævner
Jeg har ikke selv startet stæver på hende, men ved hun har gået nogle western stævner i hendes unge dage
Stamtavle
Hun har desværre ikke stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft hende siden hun var 21 år, hun har gået rideskole i nogle mens jeg har haft hende. Hvor hun har som sagt gået western, men da tidligere ejer dsv kom tilskade på hende ved at springe på hende. Blev hun tur hest, hvor vi så fik hende.

Hun var min første hest, og kunne ikke drømme om en bedre en. Nu hvor hun er gammel, rider vi somreglt ture. Og passer på hendes ben, da hun har gigt. Før hun gik på pension, i 2020. Red vi hygge, dressur og lidt spring, hvor vi efter riding tit tog en fuld gallop tur. Eller tog på stubmarker om sommeren

Her i torsdags, den 8/9 - 2022. Kom der den smukkeste stjerne på himlen, min bedste ven igennem de sidste 7 år. Dejlige lille Mitzi, den skønneste lille hest. Den bedste ven jeg kunne have ønsket mig, der vil altid være et helt bestemt sted i mit hjerte til hende.

Stalden kommer til at være tom uden hende, det samme med folden. Jeg kommer til at savne hendes vrinsk så snart hun så mig, jeg vil huske alle vores ture. Alle de gange hun har trådt mig over foden, og selvfølgelig den dejlige tur til Hinge sø.

Hun har haft stor indflydelse på både mig, min mor og mange andre. Hun hjalp folk med deres frygt for heste, med hendes fantastisk personlighed. Hendes forsigtige sind, som ikke kunne finde på at gøre en flue fortræd. selvom hun var bange for Have nisser, robot plæneklippere og selvfølgelig den ene sten på vores tur.(selvfølgelig kun den ene vej den sten var farlig)

Kære Mitzi, Tusind tak for alt. Tusind tak for at holde på mine hemmeligheder, Tusind tak for alle vores ture. Og jeg kan blive ved, tusind tak for at være min bedste ven
Kommentér på:
Anden særlig race Mitzi
Annonce