{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tovdal's Cult Shaker - part [Tidl. part] 2009

361 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liva og bassene
Kvinde | 17 år | Oprettet: 10. aug 2022


DSP Tovdal's Cult Shaker - part

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca. 145 cm
Temperament
Shaker er en dejlig pony fuld af energi, som både kan være en fordel og en ulempe :]

Hun er den sødeste lille hyggetrold, men kan godt komme til at kede sig hvis hun står bundet i længere tid. Det er ikke usædvanligt at hun bliver bange for nye ting, eller ting hun ikker er vant til og har svært ved at forlade flokken(mild separationsangst).
Hvis man giver hende tid til at finde ro i sig selv og dig, så er hun den ærligste pony på jorden, og hun er med på det hele.
Gangarter
Skridt:
Shaker har en dejlig skridt med god takt og tempe, ikke for voldsom eller 'doven'.

Trav:
Hendes trav er meget stor i forhold til hendes størrelse, men når man ved det er det også lettere at sidde i den. Særlig god til let samling uden at hun mister momentum og bevægelse.

Galop:
Hun har er super lækker galop, dog har hun et mindre problem med balance. Dette gør at hun til tider 'suser' afsted uden at bruge de rigtige muskler, til gengæld skal man ikke gøre meget for at få hende tilbage på sporet.

Alt i alt - dejlige bevægelser, nemme uden sadel hvis man kender hendes tendenser.
Stævner
Selv har jeg ikke startet nogle stævner på hende, men både nuværende ejer og tidligere ejer har gjort dette med stor succes. Både dressur og spring, dog primært spring.
Stamtavle

Far:
Cj chargon bredager
Farfar:
Fs champion de luxe
Farfars far:
Fs cocky dundee
Farfars mor:
Fs golden fleur
Farmor:
Ja'shaline bredager
Farmors far:
Stendyssen's jappeloup
Farmors mor:
Minusha
Mor:
Tovdal's idol in ebony
Morfar:
Rytterbjergets imperial
Mormor:
Tovdal's santana
Mormors far:
Salvador
Mormors mor:
Kirah


Køn
Hoppe - har ved tidligere ejer fået et føl(Farmens Fanny Fine)
Bemærkninger
Shaker er overordnet et lækker pony med et godt sind, selvom hun nogle gange kan være lidt frisk. Hun er god til de fleste opgaver man stiller hende, og med det rette sind kan man opnå næsten alt med hende.
Jeg har redet hende siden november 2022, og på det korte stykke tid synes jeg allerede at jeg har lært en masse fra hende.
Vi springer en gang i mellem, og i starten var det oftest uden sadel og i grime - hvilket fungerede super godt. Det højeste vi har sprunget er ca. 80 cm med sadel og ca. 65 cm uden(i grime). Med mere mod fra min side vil vi helt sikkert kunne springe højere, men ting tager tid :>

Flere gange har jeg redet hende ud på en nærtliggende mark, hvor vi sagtens kan galoppere uden sadel og i grime uden problemer.
Hun kan flere forskellige tricks - bla:
Knuckle
Smile
Løfte ben(begge, på kommando)

Selvom hun er en dejlig hest har hun som de fleste også mindre 'fejl', f.eks. kan hun finde på at lave "kanin-hop" når man galopper uden sadel. Har aldrig oplevet at blive bukket eller stejlet med, og hun gør aldrig noget for at få mig af - kun fordi hun har det sjovt og nyder hvad hun laver<3
Kommentér på:
DSP Tovdal's Cult Shaker - part
Annonce