{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zangersheide Amador D'Cres Z 2023

380 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cres <3
Kvinde | 36 år | Oprettet: 24. jul 2007


Zangersheide Amador D'Cres Z

Fødselsår:
2023
Højde:
3 uger: 115 cm
3 måneder: 125 cm
8 måneder: 138 cm
Temperament
Roligt men frisk og så er han jo en hingste mule så der er spræl i ham. Han er en rigtig fjolle bølle som hurtigt havde sine egne meninger om tingene.
Gangarter
Middel og derover.
Stævner
Ingen endnu da han kun er 4 mdr men så snart han er klar så er jeg klar ??
Stamtavle
Mor: vores skønne hoppe som er Aagaarden's Casamiya

Far: Action Man ASK Z

Morfar: Aagaarden's Casagrande
Køn
Hingst, men bliver vallak når han bliver for uhåndterbar.
Bemærkninger
Amador er fra den 17. april i år (2023) og han er allerede min sødeste og lækreste lille mule der er udstyret med et her kommer jeg blik og attitude der fortæller at han havde sine egne meninger helt fra start. Han er samtidig også helt blid og kærlig. Elsker nus og leg på folden.
Han vrinsker efter mig når jeg kalder på ham - det er så sødt.

Pt går han i løsdrift med sin mor og når han er fravænnet om ca. 3 måneder så skal han blive i løsdriften sammen med 2 andre legekammerater og så kommer hans mor ned i boks da hun så skal begynde livet som ridehest igen ??

Jeg glæder mig mega meget til at se hvad fremtiden bringer med ham, men ét er da sikkert; han skal være min nye springstjerne. Jeg har sådan en fornemmelse af at han bliver min nye Cres hest (minde om Crescendo som nu er himmelhest). Man kan dog aldrig sammenligne dem da 2 heste aldrig er ens.

I dag den 15.12.23 er Amador blevet 100% fravendt fra sin mor, vores hoppe Miya. Der er dog kommet en kammelegerat til ham så det var ikke så slemt at blive taget fra. Amador har en fest med sin nye ven Nexus som er halvanden måned yngre, men mindst ligeså fræk ?? Jeg er meget spændt på at se hvordan det udvikler sig mellem de to drenge og deres leg ?? åh åååhhh
Kommentér på:
Zangersheide Amador D'Cres Z
Annonce