{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Haurums Rock Mann aka Rocky 2019

913 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Haurums Rock Mann aka Rocky

Fødselsår:
2019
Højde:
Han er ca 168 cm
Temperament
Lige nu er han stadig ret nervøs og lidt forvirret men umiddelbart så er han rolig i hænder
Gangarter
Han har nogle rigtige fine gangarter og er meget let på benene :-)
Stævner
Ikke endnu, men håber da på at han kan tage en LD på hjemmebane til sommer 2024 ;-)
Stamtavle
Far:
Blue hors rockefeller
Farfar:
Rohdiamant
Farmor:
Rumirell
Mor:
Hedens annastasia
Morfar:
Playboy
Morfars far:
Make my day
Morfars mor:
Pernille
Mormor:
Nathasja
Mormors far:
B
Mormors mor:
Aquila


Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Rocky den 1 september 2023, så jeg har ikke haft ham så længe.
Han var meget tynd da jeg hentede ham, det er han faktisk endnu - men det er allerede blevet meget bedre. han spiser godt og går meget ude, jeg begynder ikke med noget tilridning før han er i fin huld.

Han havde aldrig stået bundet, haft sadel på eller trense på - alt samme prøvede han for første gang indenfor de første 2 uger, og det sagde han absolut ingenting til så det er super. nu holder han bare ferie og skal ingenting - han fik nemlig ordnet tænder og skal have revet en hingstetand ud en måned senere..
Der er en del arbejde i ham - men jeg tænker det nok skal blive godt.

Han havde aldrig haft dækken på, og blev helt panisk hvis jeg prøvede.. - det tog lige nogle timer i ridehallen over nogle uger, før at jeg fik det på ham :-) nu er det intet problem heldigvis.

Jeg forventer han bliver nogenlunde lige så stor som min anden hest Thor Eliselund, som han iøvrigt er halvfætter til. Deres mødre har samme far.

Jeg regnede egentlig ikke med at gå i gang med noget tilridning selv, da jeg regnede med at det ville være for meget arbejde for mig lige nu - så jeg havde aftalt med en bekendt at hun skulle have ham op til sig i 2 måneder til tilridning.. men så blev han sparket på hasen og jeg måtte aflyse og udsætte det til januar - så jeg besluttede at arbejde videre med ham så hun evt ville få det lidt nemmere når hun skulle tilride ham. men nu kom jeg så langt selv at jeg faktisk slet ikke tror at det er nødvendigt at sende ham afsted. så skal han heller ikke til at vænne sig til et nyt sted :-)
har været oppe og skridte uden longe på ham, og han er uden tvivl meget lærenem og forstår hurtigt hvad han skal, bare man roser ham hurtigt når han gør det rigtigt :-)
Kommentér på:
Pinto Haurums Rock Mann aka Rocky
Annonce