{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP TS Black Velvet 2020

388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Harmony, Velvet, Calibro & Clara
Kvinde | 19 år | Oprettet: 8. apr 2020


DSP TS Black Velvet

Fødselsår:
2020
Højde:
Lige pt. omkring 1,44m i stangmål.
Temperament
Velvet er en super blid, men sensitiv sjæl, der elsker at hygge og blive nusset om. Hun er generelt rolig, men i nye situationer kan hun godt spidse ører og blive ekstra opmærksom på hendes omgivelser. Dog er hun altid utrolig nysgerrig ved nye ting!
Gangarter
Velvet har en utrolig lækker, livlig og lang skridt, som helt klart fortjener at blive fremhævet! Her kan man virkelig kan se at hun får bagbenene godt ind under sig selv med en god bæring. Hendes trav er let og lang, hvor jeg personligt ville sige hun ligger over middel. Galoppen hælder en smule mere til en typisk ponygalop, men hold nu op hvor kan hun bare jorde afsted i fuld smadder!
Stævner
Ingen, indtil videre.
Stamtavle
Far:
J.b. flashdance
Farfar:
Nørlunds don satchmo
Farfars far:
Doucan
Farfars mor:
Nørlunds lady godiva
Farmor:
Maya's nancy
Farmors far:
Orchard d'avranches
Farmors mor:
Maya's bianca
Mor:
Lykkehøjs anika
Morfar:
Antario n
Morfars far:
Aron n
Morfars mor:
Aljoschka
Mormor:
Monika
Mormors far:
Cupkeshof winobert
Mormors mor:
Atlanta


Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Min familie og jeg købte sammen Velvet af hendes avler tilbage i februar 2022.

Velvet er en rigtig prinsessepony og må være en af de skønneste hopper jeg nogensinde har kendt. Mængden af personlighed hun udstråler er bestemt uvurderlig - om det er øjnene der blinker asynkront eller mulen der snakker, så har hun altid noget at skulle have sagt. Hun er enormt blid og er en rigtig nussegøj, der gør alt for at blive kløet lidt ekstra under maven. Men samtidig er hun også meget sensitiv, hvilket både kan gøre træningen yderst nem fordi hun lytter godt efter, eller sværere, da hun vil blive fraværende og se spøgelser, som hun altså insisterer på er farlige.

I December 2023 havde hun rytter på for første gang, men tilridningen tager vi i meget, meget stille og roligt tempo, da jeg bestemt ikke ønsker at belaste hendes krop for tidligt. Hun har været super sej til det hele og tager det så sindssygt cool! Ellers træner vi forskellig jordarbejde og går massere af ture i naturen og langs landeveje.

Jeg er helt klart spændt på fremtiden med hende her!
Kommentér på:
DSP TS Black Velvet
Annonce