{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Tanje [Tidl. hest] 2001

2.111 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene  F
Kvinde | 41 år | Oprettet: 6. okt 2004


Dansk Varmblod Tanje

Fødselsår:
2001
Højde:
til kåring blev hun målt til 165
Temperament
det skønneste temperament og ridelighed, hun gør simpelthen ALT for at behage sin rytter. Får hun børn på ryggen går hun næsten i stå af forsigtighed.. MEn når vi rider forbi heste på en mark der spadser rundt, så kan hun både passage og piaf grrrr..
Gangarter
skridten er klart den bedste som er rigtig god, galoppen er også god og kommet meget godt med med god ballance, traven må desværre kaldes middel men taktfast men den bliver bedre og bedre igennem ridningen..
Stævner
et lille klubstævne i Svejstrup efteråret 2007 LC1 og LC2 vi fik 2 røde rosetter med os hjem.
også startede vi lige et udvidet klubstævne d. 22. august 2009i LA1 g LA2..
i 2010 har Tanje gået LA1 og LA2 med godt 61%.
Tanje har været 4 måneder i arbejdslejr.. og der startede hun lige LA1 og LA2 til omkring 61% i begge klasser.. dejligt..
i LA1 hentede vi hele 61% hjem og jeg var herre stolt at vores LA debut.. LA2 troede Tanje vi var færdige og mente ikke hun skulle lave mere, da hun havde fået pause, det kostede et par bukkespring.. men vi fik da 56% og trods bukkespringene var jeg også her herrestolt..
til dagligt har vi styr på kontragalop, versader og schenkelvigninger i både skridt og trav, og er nu påbegyndt traverser.
Ellers er hun kåret i DV som RDS og i DPA som DH.
Hun er nu i ridning og startet i LA1 og LA2 igen.. så når hun kommer hjem igen.. må jeg vist ud og starte noget igen..
Stamtavle
F. Kawango
M: Dolita
MF: Dolomi
MMF: Sylvester
Køn
dejlig kønt hoved ja.. men ellers er hun en hoppe. hun er super feminin man er ikke i tvivl over man står over for en hoppe.
Bemærkninger
Købte hende da hun var 1½ år gammel. har kendt hende fra fødsel. derudover kender eller har jeg kendt hendes mor, mormor og tipoldemor, det er jo også en af grundende til jeg købte hende. Har aldrig fortrudt købet...magen til godmodig og børnevenlig hest skal man lede længe efter, hun har gået rundt med min søn og niece på hhv 8 og 7 år, og de red selv.

hun er nu i april 2011 solgt til Hanne ved Esbjerg, jeg er sikker på hun får det super godt. Jeg havde selv Tanje i 8½ dejlige år.


Kommentér på:
Dansk Varmblod Tanje