{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Silver [Tidl. hest] 1999

8.863 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria  P
Kvinde | 21 år | Oprettet: 10. feb 2008


Welsh Pony (sec B) Silver

Fødselsår:
1999
Højde:
1m. 24cm. uden sko og så er han 1m. 25cm. med sko. Han er ikke så stor men han ligner en lille hest, når han øver dressur.
Temperament
Det er sådan et lidt sjovt temperament, hvor han både kan være meget sur og meget glad. Det vil sigde at han har de dage hvor han elsker og blive kysset på mulen og hygget om, og så er der de dage hvor han er sur og ikke gider ud af boksen, og måske bider lidt, samtidig med at han er utrolig stædig.
Gangarter
I skridt.. Silver er jo en Welsh så det ligger ligesom lidt i blodet at han skal skridte lige så hurtigt som han traver d;

I Traven.. Et fint bagskub & fin fremaddrift.. Han er meget øvelsesstærk i traven, så det handler lidt mere om hans grundridning når man sætter sig op på ham.

I Galop.. Galop er klart hans bedste gangart! Han springer rigtig meget op ad bakke, og det er nemmere at tage ham igennem i galoppen.. En rigtig god gangart :)
Stævner
Silver og jeg starter La3 & La4 på både C - B & A plan :)
Vi springer dog ikke længere..
- Alle vores resultater kan ses inde på dette link.

http://www.infosport.dk/cgi-bin/MMS.drf/ridningrangliste.hms?details=1&season=2009&disciplintype=1&person1=77066&person1navn=Maria+Ladefoged+Pedersen&person2=457934&person2navn=Silver
Stamtavle
- Han har desværre ikke nogen..
Han er bare et dejligt Gadekryds : D'
Køn
En lille treer vallak, som selv tror han er den største i verden.. :]
Bemærkninger
Silver er en gudesmuk 3'er pony som jeg er den heldige ejer af.. :D Jeg fik Silver for 4 år siden, og der var han bare en tyk bamse med pels, som ikke kunne så meget... Men efter alle de her år har jeg fået en glitrende diamant ud af ham :) Nuu er det virkelig gået frem af, og næsten hver gang mig og min basse er til stævne så får jeg af vide at jeg har en utrolig smuk, & super dygtig pony :D Silver og jeg har nogle mål som vi gerne vil opnå og det er DM så det er bare med at spænde ballerne sammen og træne, træne & atter træne :) (Men jeg ved ikke om Silver er helt med på ideen om at få trænet en masse) ;D Jeg elsker Silver over alt på jorden, men der er selvfølgelig de gange hvor han bare er en drille fis :D men er der noget veed at være pony, hvis man ikke er andet end sød når man bliver redet på? Silver og jeg rider på C & B plan i dressur, imens vi springer lidt med ikke særligt meget (vi har sprunget LB), men det er noget tid siden d; Springningen går vi ikke så meget op i mere da det går ud på dressuren nu men det er altid super sjovt når vi springer lidt for sjovt :)


Et digt til Silver (:

- Silver du er den bedste, af alle verdens heste!
- Men du er da også sur, ja som om du har været spæret inde i et bur!
- Ja Silver, jeg elsker dig min ven, du er miin følgesvend
- Du er min lille basse, en rigtig dejlig madkasse!
- Du er min lille teddy, men du hader spaghetti!
- Silver du er miin honny, en dejlig treer pony!
- Men sille du er lille, det siger Pernille!
- Ak ja, sille du er en lille fis og jeg spiser mange IS! xD


Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Silver