{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Atilla 1997

2.292 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Smee80
VIP
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. feb 2008


Arabisk fuldblod (OX) Atilla

Fødselsår:
1997
Højde:
146cm
Temperament
Hun er en rigtig kærlig dame i stalden og meget omgængelig. Under rytter er hun noget hidsig, hun elsker at springe, mindre glad for dressur, men det går:-)
Gangarter
Hun har en god dejlige trav, skrid og galop er lidt mindre gode.
Stævner
Hun har gået eet par klub stævner i spring, og jeg har startet et par stykke i dressur i heste klasserne.
Stamtavle
Far Negiw, morfa Algomej

Hun er ren polsk afstamning

Føl:
Ally Divine e. Rinaldo (DV) (2004)

Atilla er nu blevet kåret i DSP så engang i fremtiden skal vi forsøge os med at lave lidt DSP ponyer, men det bliver ikke i år hun kommer i fol, ´men måske næste år, glæder mig.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en fantatisk smuk og kærlig hoppe, med en masse udstråling, på hendes ældre dage er hun blevet hvis.
Jeg har haft hende siden hun var 2 år, der var hun helt rå og man kunne næsten ikke komme til hende eller strigle hende. Vi blev hurtig gode venner, men da vi kom til tilridningen blev det først da hun var 4 år og jeg havde lidt hjælp, for hun var meget svær at ride til. Hun har enormt meget gjorkrampe, og når hun så jeg sad på hende gik hun helt i panik.
Da hun endelig fandt ud af det faktsk var ok jeg sad på hende gik det rigtig godt, men en begynder pony bliver hun nu nok aldrig, for hun prver alle nye ryttere af.
Da hun var 8 år solgte jeg hende til en dreng som har sprunget på hende, jeg var meget kedaf at komme af med hende, da hun er en fantatisk hest og jeg er meget glad for hende, men jeg havde jo heste nok, så derfor. Han har sprunget lidt med hende og startet lidt klub stævner, men lige før jul købte jeg hende hjem igen, de ville sælge og jeg havde forkøbsret. Jeg købte hende lige på stedet da hun så frygtelig ud, hun var skind og ben, havde ikke en muskel eller et gram fedt på kroppen, og havde midstet knisten.
Nu går hun hjemme med alle sine gamle venner, hun er ved at tage godt på i vægt, og vi hygge rider lidt hvad der nu er tid til, muligvis hun skal have et føl en dag:-)


Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Atilla