{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lucky *RIP* [Himmelhest] 2006

3.419 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annemette A
Kvinde | 43 år | Oprettet: 3. jun 2007


Anden særlig race Lucky *RIP*

Fødselsår:
2006
Højde:
165 ca.
Temperament
Meget rolig og meget lærenem.Men til tider lidt fræk.
Gangarter
Skridt: Middel.
Trav:Middel.
Galop:Super.
Stævner
ingen men kan jo være det kommer.
Stamtavle
FAR:Bjørnhøjgård Gibson
Farfar:Conetti lynghøj
Farmor:søvang cika.

Mor:Oline egneborg.
Morfar:canadian cunnar.
Mormor:Darisa egneborg.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Lucky er en rigtig dejlig hest.Som er utrolig lærenem.Han er mørkebrun.Han er så småt begyndt at blive vænnet til hovedtøj og sadel og det går så godt.
Prøvede at løsspringe ham igår men nej han ville ikke springe troede ellers han ville følge med prins over springet når han sprang men nej.
Næste skridt er at komme op på ham,tror ikke at det bliver noget problem da lucky var meget nem at vænne til sadel og hovedtøj.

D 16 juli 2009.
Så fik lucky rytter på for første gang.Nemlig min datter lonnie.Han tog det meget pænt.Trak lidt rundt med ham.Åh jeg er så stolt af dig min dreng.

Endelig er det ved at være forår:) Så kan jeg endelig begynde at træne med lucky og ride ham ordentlig til.Glæder mig virkelig til man kan ride en tur i skoven på ham. Og håber han bliver ligeså dejlig at ride på som hans mor var.

D 28 marts 2010.
Så fandt jeg en part til lucky.Det skal nok blive godt.Lucky trænger virkelig til at komme igang med at blive trænet.Da han er noget af en bandit i denne tid:(

3/4 -2010

Har her den sidste uge været ude ved lucky så godt som hverdag og taget ham ind fra folden og ind i stalden.Og det går bedre for hver dag der går.Så det er jo bare så godt.

D 2 maj 2010.

Er begyndt i træning for alvor idag. Sabina trænede lidt med ham idag. og det gik overalt forventning idag. Det er bare så godt. Glæder mig bare så vildt til at han bliver ridevant. Du er nu en dygtig dreng lucky :)

17 juli 2010.
Har idag snakket med majbritt carter. Og hun vil tage lucky i træning fra næste uge af :) Syntes det er så godt. Håber så bare det hjælper på ham at han får den rette træning.

D 21 juli.
Så kom lucky afsted. Han gik lige op i lastbilen. Meget flot af ham nu det er første gang han skal hjemmefra og efter han aldrig har kørt i lastbil før. Det skal nok blive godt at få ham
trænet. Tror det er den rigtige beslutning jeg har taget og jeg er glad for at have gjort det. Forløbig er det 4 dage han skal være nede ved majbritt carter men tror det ender med at han blir dernede i 1 mdr.

D 26 juli 2010.

Fik besked fra majbritt af idag og lucky har idag travet med rytter på. Åh jeg er glad idag :) Så når jeg får ham hjem er han sådan set redet til :)

D 11 aug.

Lucky kan nu rides i alle gangarter :) Løsspringningen går også helt fint. Imorgen skal jeg ned og ride ham :)

12 aug.

Så har jeg redet på lucky for første gang. Åh lucky du er da skøn at ride på også rolig du er. Du skal nok blive en rigtig fin ridehest. Holder nu af dig min dreng :)

D 30/8 - 2010.
Lucky kommer hjem imorgen efter 1 1/2 mdr i træning. Han er blevet dejlig at ride på kan nu rides i alle gangarter. Håber så bare at han ikke begynder med det trælse noget på folden igen. Men jeg skal være bedre til at vise ham at det er mig der bestemmer og ikke ham.

D 15/9 -2010.

Lucky er blevet rigtig god til at springe og højt springer han også :) Og sikke han kan flytte sine ben :)

D 22/9 - 2010.

Det går bare ikke med lucky og jeg desværre. Han vil stadig ikke lade mig ride ham. Han har ingen respekt for mig og han ved at jeg ikke helt er tryg ved ham og det kan han mærke. Må nok tage den tunge vej og finde en god ejer der virkelig forstår lucky og gider træne med ham for med den rette rytter kan han blive en god ridehest.

D 29/9 - 2010.

Hold da op hvor lucky overraskede mig idag. Jeg lavede nogen øvelser med ham uden longsen idag. Jeg gik og han fulgte efter mig og stoppede når jeg stoppede :) Tror så småt vi er ved at få skabt et tillidsforhold til hinanden :) Så håb er der endnu :) Jeg er da noget stolt af lucky men også af mig selv for jeg var helt tryg ved ham idag :)

2/10 - 2010.

Idag gik træningen super.Lucky kan faktisk gå rundt selv i longsen uden jeg bruger pisken for at få ham rundt nu ved han hvordan det foregår så det er jo bare super. Løsspringningen går også så godt. Og lucky er så sød gør ingenting overhovedet mere eller har prøvet på noget. Føler mig mere tryg ved lucky nu og det kan han mærke. Så mangler jeg bare at ride ham men tror ikke det blir et problem. Jeg har jo været oppe på ham selv nede ved majbritt carter og travede rundt.

D 7/10 - 2010.

Hurra idag fik jeg så lov til at komme op på lucky :) Sad der i et stykke tid og hoppede så ned igen. Prøvede så igen og det gik igen. Han stod bomstille :) Så jeg er så glad :) Så nu vil jeg igang med ridningen så vi kan lære hinanden bedre at kende så nu skal det nok gå :)

D 9 okt 2010.

Ja så kom den dag hvor jeg red rundt på lucky dog med min datter som trak mig men lucky var så rolig. Så ride rundt på ham selv kan jeg sagtens. Vi er blevet meget mere trygge med hinanden og det har styrket os at jeg har longseret og løssprunget lucky i de sidste 3 uger. Resultatet er blevet rigtig godt så nu kan jeg komme til at ride sammen med mine piger på deres ponyer :) Det blir så hyggeligt :)

D 14 okt 2010.

Så har jeg solgt lucky til en pige over fra sjælland af. Det er lidt trist men føler det er det helt rigtige jeg har gjort.
Lucky blev hentet kl 8 imorges og han tog det så pænt gik lige op i lastbilen hvor der også stod en anden hest som skulle over på sjælland.
Tak for den tid vi har haft sammen vil aldrig glemme dig.:(

D 16 feb 2011.

Der er sket noget helt fantastisk :) Jeg har fået lucky tilbage :) Det kan ikke beskrives hvor glad jeg er over det. Så nu er han kommet hjem igen for at blive hos mig forevigt :)
Vi skal aldrig skilles fra hinanden igen. Når du skal væk fra mig er det fordi du drager afsted til de evige græsmarker.
Elsker dig forevigt :) :)

D 23 Nov 2011.
Har idag longseret lucky i alle 3 gangarter over et lille bom :) Det gik bare super. Han har bare ikke glemt hvad vi før har trænet sammen :) Det er meget dejligt og tillid har han også til mig stadig da han følger efter mig som en lille hund :) Så nu skal jeg snart op på ryggen af ham igen :) Tror såmænd ikke han siger noget til det :)

D 17/1-12.
Super træning af lucky idag. Tog sadel og trense på ham hvilket han er ligeglad med.Han sænkede hovedet da jeg skulle give ham trense på :) Så tilliden er der imellem ham og mig :) Han gik super i longsen og adlød mig når jeg bad ham om noget :):)Så en rigtig dejlig dag :)
Kommentér på:
Anden særlig race Lucky *RIP*