{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Stjarni R.I.P. :'( <3 [Himmelhest] 2004

2.043 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Stjarni R.I.P. :'( <3

Fødselsår:
2004
Højde:
han er omkring 128-130 tror jeg..
Temperament
han har temprement som en shetlænder:), på rideskolen er han meget rolig, men når han kommer nye steder hen bliver han lidt hyper :p
Gangarter
han har en god gang og han kan gå i holdning I alle gangarter men det kan være svært i gallop da han gerne vil spurte og derfor stritter imod bidet og mine halvparader..

men han er begyndt her efter sommeren 2010 at gå rigtig fint så det er bare super (:
Stævner
-punktamót på litla 09 blev en 2. sidste plads, skuffet men der var hans første stævne så det tager vi ikk så tungt.

-litla stævnet 09, der fik vi en 2. plads i 4-gænger middel og en 5. plads i flagridt og sodavandstölt, så det er jeg fuld tilfreds med :D

-punktamót nökkvi, der gik det meget bedre , men stadig ikk helt tilfreds, det var hans første stævne uden for kluppen, så han opførste sig ret dårligt i hoved runden , men i b-finalen gik det bare super godt og vi var en af de sidste 3 der gik videre til a-finalen, så det var vi så glade for. og i a-finalen blev vi nummer 9, det var os bar super dejligt, han var så udmattet af at ride så meget så jeg lod ham bar gøre hvad han ville fordi han havde været så dygtig at det næsten var synd at forlange mere..

-punktamót katla, der gik han bar så super godt, og vi er ret tilfredse med at komme direkti i a-finalen, men i a-finalen gik det lidt blandet, han gik super godt, men pga hans alder er han ikk så rutineret endnu så der kom lige en og overhalet i galop og så tror han det er et kapløb og han VIL vinde så jeg kunne IKK gøre noget... ret træls, men det bliver forhåbligt bedre med tiden:D

til litla stævnet 2010 stilte vi op i 4-gænger svær hvor han virkelig gik dårligt og var rigtig træls.. tror han havde en dårlig dag..
vi stilte også op i sodavandstölt hvor vi fik en 2 plads det var helt fint og i flagridt fik vi han 5 plads det var også super for misede en del flag men fik gode point pga tiden (:
vi stilte også op i tölt hvor vi vist ikk fik en placering..
Stamtavle
ingen stamtavle
men hans mor er halv islænder og halv andet, sikkert shetlænder,
og faderen skulle siges at være helt islænder, men det var jo meget hemmeligt hvem det var der havde bedækket...
Køn
vallak, men kan godt til tider selv tro han er hingst.
Bemærkninger
stjarni er en 6 års lille pony med krudt i røven:D
han er rigitig dejlig og har et super sind, min lille søster på 4 år "rider" ham selv rundt på banen og det er han bare helt kold overfor (:
han er meget børnevenlig, men til tider FRÆK.
når hopperne er i brundst(staves), springer han nogle gange igennem hegnet og skambedækker dem så det er jeg sq ikk stolt af :/ men det er blevet bedre af at han er kommet i fold for sig selv når han gør det, så får han sin egen el-boks med elefant-stød :P
men han er bare allertiders lille pony og jeg elsker ham så meget !

vi springer en gang imellem og det går faktisk også okay, det er íkke med undervisning, men vi har alligevel sprunget 80, det er vi ret stolte af :D jeg håber snart jeg kan få noget video af det når han springer i den højde..

STJARNI min dejlige skat !!!

*21 maj 2004 ~ 23 okt. 2010*

R.I.P.
ALTID ELSKET OG SAVNET :* <3
Kommentér på:
Anden særlig race Stjarni R.I.P. :'( <3
Annonce