{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Skovlunds Zarfir [Tidl. hest] 2007

1.474 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla ( Team Winthersminde )
Kvinde | 42 år | Oprettet: 26. nov 2008


Dansk Varmblod Skovlunds Zarfir

Fødselsår:
2007
Højde:
ca 167
Temperament
Roligt
Gangarter
Gode middel gangarter, men med lidt træning skal han nok komme til at blive bedre

Rigtig god takfast skridt
Fint svæv i traven, træder pænt
God op af bakke galop
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Zardin Firfod
M: Miss Kiki
MF: Diamond
FF: Gribaldi
Køn
Vallak
Bemærkninger
En over dejlig hingst. Meget rolig og selskabelig, elsker opmærksomhed, og det at være i centrum. Han er jo kun 2 år(næsten;-) ), så han har masser tid til at udvikle sig endnu, men en meget meget smuk og elegant herre som ligner sin far.

Så er Zarfir blevet kastereret:-( Han blev lidt for meget "Mand" når hopperne var i nærheden, og registrede ikke rigtig os andre, hvilket blev lidt for farligt, så nu manden blevet til vallak, men jeg tror ikke han selv ved det endnu:-)

Så er Zarfir kommet lidt igang, vi er begyndt med meget lidt longe, og ellers en masse gå ture. Jeg regner med at han så småt får lidt udstyr på, så det glæder jeg mig rigtig meget til:-) nu er der jo ikke så længe til, før han kan blive tilredet:-) Jubi

D. 6/4-2010 Så kan den fine mand gå i longe :-) og han har fået hovedtøj på, så nu mangler han kun sadlen, det blir så spændende :-)
Jeg regner med at der kun går ca. to små måneder så skulle jeg gerne sidde på ham :-)

Sikke noget med de ungheste..... Zarfir gider nok heller ikke rigtig komme igang, meget lidt uren på begge forben, så nu har manden fåetr sko på og så håber vi det bare var det!!!! og så håber jeg der kun går 14 dage så er vi igang igen :-)


D. 26/6-2010 Så er Zarfir tilredet :-) 3 gange i longe, og så kunne vi ellers godt klare os selv :-) Han har været rigtig flink, jeg behøver ikke engang longerer ham inden jeg sætter mig op, og jeg har dog kun redet ham ialt 6 gange :-) fantastisk hest:-)

D.18/10 Dejlige Zarfir bliver ikke redet ret meget. Han synes det er så hårdt, så vi rider kun et par gango om ugen, men han tager så fint imod, så der skal ikke mere til for at han lærer det:-)

D. 27/5-2012. Så er Zarfir igang igen efter 9 måneders pause!!! ( jeg har lige fået en dejlig søn, så derfor Zarfir har måtte få en ufrivillig pause ) Han er ganske flink og heldigvis husker han det meste som han har lært så det er nok mere et spørgsmål om at komme i form igen nu da han er blevet noget tyk efter sådan en pause. Men han skal nok give kamp til stregen, kan godt mærke han ellers har vokset sig stærk siden sidst, men regner med at få alt på plads så vi kan begynde at starte stævner inden året er omme :-) uuhh vi glæder os :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Skovlunds Zarfir
Annonce