{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.455 visninger | Oprettet:

Overtale udlejer om husdyr {{forumTopicSubject}}

Overtalelse til tilladelse til husdyr
Hej hundefolk

Jeg vil gerne høre jer, som har fået jeres udlejer overtalt til at få LILLE hund. Racen vi ønsker er Boston Terrier?

Hvor mange har husdyr selvom det ikke er tilladt?

Nogen som har prøvet konsekvenserne af at have husdyr, hvor det ikke er tilladt?

Vi ønsker en hund, og vi vil gøre ALT hvad der står i vores magt, for at få en tilladelse, men udlejer har haft husdyr boende før, og det har han tabt penge på mht. renovering!!...

!!hjælp!!


Kommentarer på:  Overtale udlejer om husdyr
  • #1   22. jan 2018 En hvalp pisser inden for, det er da nok det værste for udlejer at få ind?

    Find en anden lejlighed, hvis udlejer ikke går med til en mindre hund. Hold aldrig dyr uden tilladelse, det er simpelthen uansvarligt!

    Vi har hund, hvor der normalt ikke er tilladt og det er skrevet ind i kontrakten vigtigst er en god og respektfuld dialog med eger af huset.


  • #2   22. jan 2018 Hunden vil ikke være alene hjemme, og derfor vil uheldende være meget få! smiley

  • #3   22. jan 2018 Vi har ikke skrevet det til udlejer endnu, men vi er villig til at betale 20.000 i depositum, hvis der skal laves noget + min kæreste er tømrer

  • #4   22. jan 2018 Hunden skal lære og være alene, og er i til fødselsdag/bryllup osv. Vil den skulle være selv i længe, derfor er det vigtigt den lærer dette som hvalp.

    Sørg for at få den fra et sted, hvor der er brugt tid på renlighedstræningen.

    Men kontakt udlejer, vil han ikke have det inden for dørene må i jo blot acceptere det eller finde en anden lejlighed/hus. :))


  • #5   23. jan 2018 Kontakt udlejer til en ærlig snak, og bliver sagt nej er det et nej. Det er en konsekvens af at flytte ind et sted hvor man ikke må have husdyr smiley

    Selvom hunden ikke er alene sker der uheld når den er lille. Vi var rene helikopter forældre over vores hvalp, men det kan ikke tælles på to hænder hvor mange uheld hun havde alligevel smiley Derudover bør man alene hjemme træne, også selvom man går hjemme med hunden, for som Lene nævner, opstår der altså situationer hvor den skal være alene - indkøb, lægebesøg, hvis man vil ud at spise osv., det kan bare ikke undgåes smiley

    Og så vil jeg lige sige - hunde slider gulve, kan bide i vægge og paneler og hvad ved jeg smiley Selv om godt stimuleret hvalp/unghund kan i sin ulvetime få et flip, hvor ting destrueres, det bliver man nød til at være realistisk omkring.


  • #6   23. jan 2018 Vi har flere venner som har Boston Terrier, og de har ALDRIG bidt i noget som helst mht. dørkarme m.m., det har mine forældres Coton De Tulear heller ikke, det handler nok om at have legetøj til hunden, så den ikke finder andre ting interessante. Og ja, den skal være alene hjemme til tider, så selvfølgelig skal den trænes til det, men vi har mange mdr. at træne i... Uheld sker, I know...

  • #7   23. jan 2018 Hunde er så forskellige, så man kan ikke sige noget generelt om racerne, ift. at ødelægge ting. Det handler om hvor meget de bliver stimuleret og aktiveret (gåture og legetøj er sjældent nok) og om de fx har lært at være alene. En effektiv nej-kommando kan også være god.

    Men at hunden har nok legetøj er altså ikke nødvendigvis rigeligt. Nogle hunde fungerer fint sådan, andre gør ikke. Det har ikke udelukkende noget med racen at gøre smiley


  • #8   23. jan 2018 Hunde er lige så forskellige som mennesker. Selvom man er en hvid person med blod hår og blå øjne findes der 400000 variationer af præcis den type mennesker. Det handler ikke i alle tilfælde om legetøj. Det kan være hunden er alene, og "vil ud" og det er tit her den begynder at ødelægge diverse møbler eller døre.
    Derudover vil jeg virkelig ikke anbefale en terrier i en lejlighed. (Hvis det er det i lejer) Det er en aktiv hund som skal stimuleres meget, og hvis den ikke bliver det, vil den begynde at stimulere sig selv, og det kan være alt fra bide ting i stykker, til at gø af ALT.


  • #9   23. jan 2018 Om man har hunden i lejlighed eller hus med have er nu ligegyldigt - bliver den ikke stimuleret, så finder den selv på noget. Det er altså uanset hvor man bor. En tur i haven kan ikke gøre det ud for en gåtur eller ordentlig aktivering på længere sigt.

  • #10   24. jan 2018 Vi har ingen døre i lejligheden, kun hoveddør og til toilettet ... Derudover er møblerne vores egne ... Mht. terrieren, så har jeg læst RIGTIG meget om Boston Terrieren og kender folk som har racen, og det er en lejlighedvenlig hund, med et lavt gø niveau. Men vil ikke fortsætte diskussionen herinde, og tager den herfra med udlejer.

  • #11   24. jan 2018 Jeg siger ikke at hunden ikke egner sig til en lejlighed - det gør alle hunde i princippet. Jeg kommenterer heller ikke på, om den gør eller ej.

    Jeg siger blot, at selvom du kender hunde der ikke ødelægger noget, siger det ikke noget om, om din vil gøre det. Der er forskel på hunde - og så afhænger det også af opdragelse og aktivering.

    Vi har to samojede tæver, halvsøstre og købt ved samme opdrætter. Her får de samme mængde aktivering, træning og opdragelse. Alligevel har den ene som unghund splittet alverdens ting ad, fordi det bare var sådan hun var - mens den anden vidst aldrig har ødelagt andet end sit legetøj. Hunde opfører sig forskelligt, fordi de ER forskellige.


  • #12   25. jan 2018 Man skal acceptere udlejers holdning hvis svaret er "nej", så må i altså finde et andet sted at bo.. smiley

    Racer er forskellige, men ja, nogle racer er mere tilbøjelige til at gø osv, og nej, den race du har fat i der, er ikke den race der er kendt for det - dog kan de sagtens gøre det, kender en af samme race, som gø'er non stop og konstant.

    Min chihuahua gør ALDRIG. Han har aldrig lavet ulykker, bidt i noget aller andre ting, og det er racen ellers ret kendt for smiley

    Det korte af det lange er, at man ikke skal afskaffe sig en hund, hvis man ikke ville flytte for at beholde den. Siger han nej og i gør det alligevel, kan han smide jer ud inde for meget kort tid, så heller finde en lejlighed hvor i må have hund, så i alle kan have ro i maven og føle det hele er OK.

    Jeg ville meget hellere bruge de 20.000 kr på at betale nyt depositum i en ny lejlighed, frem for at skulle finde både depositum til ny bolig, samt betale 20.000 til renovering af gamle bolig smiley


Kommentér på:
Overtale udlejer om husdyr

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce